Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce şi-a propus Adi Vasile pentru 2020: ”Am o dorinţă ascunsă, dar în acelaşi timp la vedere”

Ce şi-a propus Adi Vasile pentru 2020: ”Am o dorinţă ascunsă, dar în acelaşi timp la vedere”

Handbal

Comentarii

Adi Vasile şi-a dezvăluit pentru Telekom Sport dorinţele pe care le are pentru anul 2020. Antrenorul lui CSM Bucureşti spune că şi-ar dori, printre altele, să completeze vitrina clubului cu încă un trofeu de Champions League.

Cu Adi Vasile pe bancă, CSM Bucureşti are un sezon foarte bun. Fosta campioană a României este calificată în grupele principale ale Ligii Campionilor şi se bate pentru un nou titlu în competiţia internă.

În vârstă de 37 de ani, Adi Vasile a mărturisit pentru Telekom Sport dorinţele pe care le are pentru anul 2020. Cel mai mult şi-ar dori să câştige Liga Campionilor cu CSM Bucureşti, trofeu pe care bucureştencele l-au cucerit o singură dată, în 2016:

”Îmi doresc ca echipa să fie sănătoasă, să avem jucătoare sănătoase, să nu mai avem aceste fluctuaţii cu perioade lungi de  recuperări. Îmi doresc să facem toţi românii care vin în sala Polivalentă să o facă în continuare, aşa cum au făcut-o până acum. Îmi doresc să le oferim şi să ne oferim în acelaşi timp un turneu Final Four, unde să colorăm din nou acea sală din Budapesta. Dar o dorinţă ascunsă, dar în acelaşi timp la vedere, este că eu vreau să câştig Liga Campionilor”, a mărturisit Adi Vasile pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adi vasile 

viewscnt
Articole similare