Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce sistem de joc ar urma să folosească Edi Iordănescu la FCSB chiar de la meciul cu Sepsi. E pe placul lui Gigi Becali. "L-am folosit în trecut"

Ce sistem de joc ar urma să folosească Edi Iordănescu la FCSB chiar de la meciul cu Sepsi. E pe placul lui Gigi Becali. "L-am folosit în trecut"

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului, Edward Iordănescu, "construieşte" pe repede înainte după numirea pe bancă. El a vorbit despre sistemul pe care ar urma să-l folosească, iar jucătorii au primit un mesaj important.

Cum ar putea arăta FCSB în mandatul lui Edi Iordănescu

Principalul, care a primit mână liber, ar urma să se bazeze pe un sistem de joc 4-3-3, unul pe care l-a mai folosit în trecut la echipele pe care le-a antrenat şi care e pe placul lui Gigi Becali. 

"Nu vă pot spune ce va fi cu Sepsi. Sunt un antrenor care iubeşte acest sistem (n.r. - 4-3-3), l-am folosit în trecut. Echipa trebuie să stăpânească bine o structură de joc, dar, dacă ai şi o alternativă, înseamnă şi complexitate tactică. Vrem să consolidăm structura şi echipa să răspundă şi la alte variante tactice", a anunţat Iordănescu junior în cadrul unei conferinţe de presă. 

  • Cum ar putea arăta FCSB cu Sepsi, meci care are loc luni, de la 21:30, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro: A. Vlad - Haruţ, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - Moruţan, Ov. Popescu, Olaru - Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu 

Edi Iordănescu: "Ce a fost înainte, ştim cu toţii, nu ne ajută"

Antrenorul şi-a reconfirmat statutul pe care Gigi Becali i l-a promis la FCSB: "Am simţit entuziamsul fanilor, parcă e o scânteie care s-a aprins. Prin venirea mea, prin ce s-a discutat cred că s-a creeat din nou speranţă. Încerc să aduce spiritul înapoi. Sunt lucruri care au fost greu de diferit, iar fanii au multe aşteptări. Au avut şi nemulţumiri despre cum s-a conduc echipa din punct de vedere tactic, dar e nevoie de căldura lor, de susţinerea lor. 

Concluzia mea după câteva zile e că avem mult de muncă. Orice lucru bun vine construit în timp. Jucătorii sunt concentraţi, implicaţi. Vor să arate, vor să demonstreze, iar cei mai vechi au transmis pretenţiile mele în ceea ce priveşte activitatea mea. Lucrăm împreună, vrem să producem performanţă şi  sunt primul care se va asigura că ei vor fi protejaţi. Ei răspund doar în faţa mea. Au fost discuţii individuale, vor fi şi vor persista. Resimt absenţa perioadei de pregătire, iar între mine şi grup trebuie să existe dialog continuu. 

Vom arde nişte etape în sensul pozitiv, vor lucra mai bine, vor asimila mai repede. Suporterii se vor strânge mai repede în jurul nostru. Dacă rezultatele vor întârzia să apară, pentru că drumul e lung, atunci va fi mai greu. Ştiu ce am de făcut şi am oamenii necesari care să mă ajute. 

În ultimii ani s-au întâmplat lucruri pe care le-aţi analizat mereu, patronul le-a comentat. Faptul că performanţa a lipsit, înseamnă că lucrurile nu au funcţionat, parţial. Atunci, s-a apelat la mine. Am venit în baza unor discuţii clare şi concrete. Ce a fost înainte, ştim cu toţii, nu ne ajută", a adăugat noul antrenor de la FCSB, Edi Iordănescu.

Din meciul cu Sepsi va lipsi Alexandru Creţu, pe care antrenorul nu l-a putut salva, din cauza disputei pe care jucătorul o are cu Gigi Becali. 

 

 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbsepsigigi becalisistem de joc fcsb 

viewscnt
Articole similare