Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spun jucătorii Chindiei după ce au încasat două cartonaşe roşii împotriva Rapidului: ”Nu cred că suntem aşa violenţi”

Ce spun jucătorii Chindiei după ce au încasat două cartonaşe roşii împotriva Rapidului: ”Nu cred că suntem aşa violenţi”

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia şi Rapid au remizat în debutul returului sezonului regular, scor 2-2, deşi târgoviştenii au jucat mai bine de o repriză în nouă oameni.

Chindia Târgovişte a încasat două cartonaşe roşii şi un gol din offside împotriva Rapidului, însă tot nu a fost învinsă de formaţia giuleşteană.

Laurenţiu Corbu şi Tiberiu Căpuşă au fost eliminaţi în prima repriză, însă jucătorii lui Săndoi au fost cei ce au deschis scorul, în urma unei curse a lui Neguţ şi graţie unei stângăcii a lui Dragoş Grigore.

Rareş Ilie a egalat, însă Daniel Popa a readus incredibil gazdele în avantaj, înainte ce Marzouk să frângă inimile târgoviştenilor, în ultimele minute.

În urma fluierului final, Emil Săndoi a contestat din nou vehement arbitrajul, pe bună dreptate, în timp ce Mihai Iosif a criticat dur prestaţia echipei sale.

Ambele formaţii au avut mari motive de nemulţumire, iar fotbaliştii Chindiei rămaşi pe teren au fost uimiţi de felul în care au fost eliminaţi coechipierii lor de centralul Andrei Chivulete.

Ce spun jucătorii Chindiei după ce au încasat două cartonaşe roşii împotriva Rapidului

Daniel Popa s-a declarat mândru de prestaţia echipei şi a afirmat că regretă că formaţia din Târgovişte nu a putut obţine victoria.

Atacantul este de părere că echipa sa nu este una violentă, deşi nu a vrut să critice arbitrajul în legătură cu eliminările colegilor săi.

În această seară am dat dovadă că avem caracter şi am luptat până în ultimul minut, chiar dacă am avut doi oameni daţi afară. Îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm.

De motivat ne-am motivat toţi la pauză, ne-a motivat Mister şi aşa suntem tot timpul motivaţi, la fiecare meci, indiferent că jucăm opt, indiferent că jucăm 11.

Eu cred că nu suntem aşa violenti probabil ca suntem o nuca tare a campionatului si poate că aşa a fost... poate că au fost meritate cartonaşele.

Eu cred că era corect să câştigăm noi în această seară, ţinând cont că am jucat cu doi oameni în minus şi pentru ce am făcut în teren”, a declarat Daniel Popa.

Afla mai multe despre: chindia târgovişte 

viewscnt
Articole similare