Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Andrei Dumiter despre faza în care a scăpat mingea în afara terenului: ”Nu pot să vă spun, nu am văzut nicio fază” :)

Ce spune Andrei Dumiter despre faza în care a scăpat mingea în afara terenului: ”Nu pot să vă spun, nu am văzut nicio fază” :)

FCSB

Comentarii

Andrei Dumiter a fost întrebat despre faza în care a scăpat mingea în afara terenului, înainte ca Marian Barbu să dicteze lovitură de la 11 metri.

Derby-ul FCSB - UTA, scor 2-1, a fost marcat de două greşeli foarte grave de arbitraj. Arbitrul Marian Barbu a acordat pentru gazde două penalty-uri extrem de controversate.

La al doilea penalty, în centrul acţiunii a fost Andrei Dumiter, care a scăpat mingea în afara terenului, înainte să centreze, dar arbitrii au lăsat jocul să continue. Atacantul FCSB-ului a fost întrebat la final despre acea fază.

Ce spune Dumiter despre faza în care a scăpat mingea în afara terenului

Primul gol înscris de FCSB a venit în urma unei lovituri de la 11 metri acordată foartă uşor de Marian Barbu, la un contact între Octavian Popescu şi Roger.

Însă brigada de arbitri au comis încă o eroare foarte gravă şi în repriza a doua, greşeală care s-a dovedit decisivă.

În minutul 80, la scorul de 1-1, Dumiter a primti o minge în careu, în partea stângă, a trecut de un adversar, dar mingea a părăsit terenul înainte de a centra.

Balonul a ajuns la Vali Gheorghe, care a tras la poartă, dar mingea a fost oprită cu mâna de un adversar şi Marian Barbu a arătat din nou punctul cu var.

La final, Andrei Dumiter a fost întrebat despre momentul în care mingea a ieşit din teren, dar tânărul atacant al FCSB-ului a oferit un răspuns comic:

”Nu pot să vă spun, nu am văzut nicio fază, nu m-am uitat, nu mă interesează. Când am intrat m-am concentrat să joc cât mai bine, să ajut echipa şi la final să obţinem cele 3 puncte”

Arbitrii din Liga 1 greşesc mai mereu, trebuie văzut acolo la ei, în Comisie, să se regleze aceste lucruri”, a declarat Andrei Dumiter la finalul meciului.

Afla mai multe despre: dumiter 

viewscnt
Articole similare