Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune antrenorul lui Poli Timişoara după ce echipa sa a răpus-o pe Steaua în ultimele minute: ”În prima repiză am respectat prea mult adversarul”

Ce spune antrenorul lui Poli Timişoara după ce echipa sa a răpus-o pe Steaua în ultimele minute: ”În prima repiză am respectat prea mult adversarul”

Liga 2

Comentarii

Poli Timişoara a învins-o pe Steaua în a 15-a etapă a Ligii 2, scor 2-1.

Steaua şi-a continuat forma slabă din ultimele meciuri în etapa a 15-a şi a ratat şasa de a se despinde de urmăritoarele la play-off, după ce şi Metaloglobus, şi Csikszereda s-au încurcat.

”Militarii” au fost înfrânţi de Poli Timişoara, deşi au condus pentru majoritatea meciului. Gazdele au lovit de două ori după minutul 80 şi au obţinut o victorie mare împotriva echipei lui Opriţa.

Deşi aveau pretenţii să se lupte pentru promovare, chiar dacă nu au dreptul de a accede în Liga 1, steliştii au început să joace foarte modest în ultimele etape.

În ultimele şase meciuri, CSA Steaua a reuşit să se impună doar o dată şi, cu doar patru etape din sezonul regular rămase, tremură pentru un loc în play-off.

În urma victoriei, antrenorul lui Poli a vorbit despre jocul prestat de echipa sa. Nicolae Croitoru a fost mulţumit de rezultat, însă a recunoscut că în prima repriză elevii săi au arătat prea mult respect adversarului.

Ce spune antrenorul lui Poli Timişoara după ce echipa sa a răpus-o pe Steaua în ultimele minute

A fost o victorie importantă, avem nevoie de fiecare punct pus în joc. Situaţia din clasament ne obligă. Pe de altă parte, cred că şi nivelul jocului a fost superior sau cel puţin ultimele partide ne arată că suntem în creştere.

Trebuie să menţionez că cel puţin în repriza a doua, publicul ne-a fost de un mare ajutor. Efectiv ne-au împins de la spate – au fost extraordinari. Se pare că ce le-am spus (n.r. la pauză) a fost bine.

Pentru că repriza a doua a fost mult mai bună. Mai mult motivaţional… pentru că din punctul meu de vedere cred că aceasta a fost problema în prima repriză, ne-am respectat prea mult adversarul, cu ghilimelele de rigoare, sau am respectat numele adversarului şi noi ne propusesem altceva. 

Se pare că discuţia a fost pozitivă”, a declarat Nicolae Croitoru

Afla mai multe despre: poli timişoara steaua 

viewscnt
Articole similare