Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune conducerea CFR-ului în urma controversei din finalul meciului cu Rapid: ”Noi nu am fost informaţi că s-a modificat regulamentul” | EXCLUSIV

Ce spune conducerea CFR-ului în urma controversei din finalul meciului cu Rapid: ”Noi nu am fost informaţi că s-a modificat regulamentul” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să câştige în prima etapă a Superligii, după ce a trecut de Rapid, scor 1-0. Finalul de meci a fost unul foarte controversat, după ce giuleştenii au primit un penalty în ultimele secunde, după o îndelungată verificare a VAR.

Primul meci al CFR-ului din nou sezon a oferit primul moment controversat din era VAR, care a contribuit, posibil, la victoria campioanei României.

La ultima fază, Rapid a lansat un atac în partea stângă a terenului, iar o centrare a lui Alex Ioniţă l-a lovit pe Mihai Bordeianu în cot.

După o îndelungată verificare a VAR, Sebastian Colţescu a dictat o lovitură de la 11 metri, iar Alexandru Albu şi-a asumat responsabilitatea să execute.

Din păcate pentru echipa sa, mijlocaşul a ratat, dar, conform experţilor Orange Sport, penalty-ul ar fi trebuit să fie executat din nou, conform noului regulament.

Acesta prevede că un portar nu trebuie să mai aibă un singur picior pe linie în momentul execuţiei, ci pe amândouă, astfel că Bălgrădean nu a respectat regulamentul.

Contactat de Orange Sport în privinţa comentării fazei, Cristi Balaj, fost arbitru, a recitat mai întâi vechea regulă şi a dat de înţeles că ”Pufi” a procedat adecvat.

Ce spune conducerea CFR-ului în urma controversei din finalul meciului cu Rapid

Însă, după ce a auzit de schimbarea de regulament, preşedintele CFR-ului a afirmat că, dacă acesta chiar a fost schimbat, campioana nu a fost informată.

Trebuie să aibă o parte a unui picior sau proiecţie a unui picior pe linie. Celălalt picior poate să fie mai în faţă. Trebuie să atingă linia cu o parte a unui picior sau o proiecţie. Celălalt poate fi mai în faţă.

Nu există o schimbare faţă de anul trecut. (n.r. ne-a spus Alexandru Deaconu despre schimbare) În faţa linie porţii nu are voie, o parte a unui picior trebuie să fie o linie.

(n.r. şi celălalt la fel) Mie nu mi-a zis aşa ceva. A venit şi ne-a prelucrat şi nu ne-a spus aşa ceva. Ce am discutat despre VAR, nu ne-a prelucrat aşa ceva.

Dacă s-a schimbat şi nu am fost informat, mea culpa. Dar nu am fost informaţi că s-ar fi schimbat. Nu s-a modificat din acest punct de vedere”, a declarat Cristi Balaj pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cristi balaj 

viewscnt
Articole similare