Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune conducerea lui FC Argeş despre calificarea în play-off după al şaptelea meci consecutiv fără înfrângere: ”În fotbal se mai întâmplă şi minuni”

Ce spune conducerea lui FC Argeş despre calificarea în play-off după al şaptelea meci consecutiv fără înfrângere: ”În fotbal se mai întâmplă şi minuni”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a reuşit să treacă de FC Voluntari, scor 2-0, în a 13-a etapă a Ligii 1.

FC Argeş a făcut faţă cu brio în deplasarea împotriva Voluntariului, trecând cu 2-0 de formaţia ilfoveană. Dumitraşcu a deschis scorul după o oră de joc, înainte ca Palic să dubleze avantajul, graţie unei neînţelegeri între Briceag şi Popa.

Piteştenii pleacă de la Voluntari cu toate punctele, după ce au reuşit să pună capăt seriei bune a formaţiei lui Liviu Ciobotariu. Ambele echipe veneau la acest meci în formă, iar doar fotbaliştii lui Andrei Prepeliţă au mai ieşit neînvinşi din acest meci.

După victoria cu Voluntari, Argeş a urcat pe poziţia a şaptea în Liga 1, la doar trei puncte de formaţia ilfoveană, aflată pe cinci. Între cele două se mai află şi Rapidul, care este la egalitate de puncte cu piteştenii, dar are un meci mai puţin jucat.

Ce spune conducerea lui FC Argeş despre calificarea în play-off după al şaptelea meci consecutiv fără înfrângere

După victoria cu FC Voluntari, Jean Vlădoiu a vorbit despre posibilitatea ca Argeş să prindă play-off-ul. Preşedintele formaţiei piteştene a recunoscut că o clasare între primele şase la finalul sezonului regulat rămâne atât obiectivul său, cât şi al jucătorilor.

În fotbal se mai întâmplă şi minuni. N-am benificiat anul trecut, dar poate în acest an îmi îndeplinesc obiectivul. Obiectivul meu e play-off-ul, al meu şi al băieţilor, acum vedem, pas cu pas. Jucătorii nu simt presiune, pentru că noi nu punem presiune pe ei.

Dacă ne dorim asta, nu înseamnă ca le impunem lucrul ăsta şi ar fi frumos să realizăm, anul viitor, să jucam în play-off şi să ne bucurăm de fotbal. Mi-aş dori ca jucatătorii să se decidă, sa facă acest vaccin, pentu că e important. Noi l-am făcut, nu le pot impune lucrul ăsta, dar ar fi bine să scape de stresul ăsta”, a declarat Jean Vlădoiu.

Afla mai multe despre: fc argeşjean vlădoiuvoluntari argeşliga 1 

viewscnt
Articole similare