Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Dan Petrescu despre interesul lui CFR Cluj pentru Constantin Budescu: ”Aş schimba sistemul pentru un asemenea jucător”

Ce spune Dan Petrescu despre interesul lui CFR Cluj pentru Constantin Budescu: ”Aş schimba sistemul pentru un asemenea jucător”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu susţine că nu există interes pentru Constantin Budescu, mai ales că atacantul de 30 de ani câştigă foarte bine la Al Shabab.

În ultimele zile au apărut informaţii că Dan Petrescu l-ar dori la CFR Cluj pe Constantin Budescu, jucător care în prezent se află sub contract cu Al Shabab. Dan Petrescu spune că nu ştie nimic despre o astfel de variantă şi susţine că ar fi destul de complicat un asemenea transfer:

”Nu, am citit şi eu. Cineva mi-a zis dacă îl vrem pe Budescu. În primul rând, Budescu are un salariu incredibil acolo unde joacă. În al doilea rând, nu cred că ar vrea el să vină la noi şi, în al treiela rând, noi, dacă jucăm în sistemul pe care îl jucăm acum, cu 4-3-3, va fi greu să intre. Bineînţeles, dacă ar veni şi ar fi liber, şi ar vrea să vină, am putea schimba sistemul pentru un asemenea jucător. Dar, în momentul de faţă, nu m-am gândit la Budescu.

(Vă poate ajuta să ajungeţi în cupele europene?) E greu de spus, pentru că în grupele europene ai nevoie şi de jucători de luptă, de războinici, dar ai nevoie şi de calitate. Budescu are calitată extraodinară şi nu este uşor să găseşti un jucător ca Budescu, liber. Pentru că ne va fi foarte greu să cumpărăm un jucător de calitate excelentă”,
a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: constantin budescucfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare