Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Daniel Niculae despre transferul lui Adam Nemec la Rapid

Ce spune Daniel Niculae despre transferul lui Adam Nemec la Rapid

Rapid

Comentarii

Daniel Niculae a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Adam Nemec la Rapid, după ce atacantul în vârstă de 35 de ani s-a despărţit de Dinamo.

Revenită în Liga 1, Rapid caută să-şi construiască o echipă care să-i permită să se bată pentru prima parte a clasamentului. Pe lista de transferuri ar fi şi Adam Nemec, fost internaţional slovac, care s-a despărţit zilele trecute de Dinamo.

Ce spune Daniel Niculae despre un eventual transfer al lui Adam Nemec

Zilele trecute, Adam Nemec şi-a reziliat contractul cu Dinamo, din cauza problemelor financiare prin care trece clubul din Ştefan cel Mare. Deşi va împlini 36 de ani pe 2 septembrie, atacantul slovac are însă în cotă destul de bună în Liga 1.

Una dintre echipele care l-ar dori este Rapid şi Daniel Niculae spune că ar fi un transfer interesant. Preşedintele echipei din Giuleşti susţine că Adam Nemec a demonstrat că este un jucător valoros şi un astfel de transfer ar ajuta-o pe Rapid:

”Poate fi o soluţie şi nu doar pentru Rapid, cât şi pentru mai multe echipe din prima ligă. E un jucător cu calităţi foarte bune, un jucător care nu mai are nevoie de perioadă de adaptare, jucător care şi-a demonstrat valoarea la Dinamo.

Mai avem nevoie de 2-3 jucător, mai avem nevoie de un atacant. Foarte greu de găsit, au cam dispărut în ultimul  timp, uneori sunt foarte valoroşi si nu vor să vină în campionatul României. Ori sunt foarte multe echipe care se bat pe el, aşteaptă, probabil... ridică şi preţul mult, discuţii vor mai fi cu mulţi”, a spus Daniel Niculae.

Adam Nemec ar fi dorit şi de FC Voluntari şi negocierile ar fi destul de avansate, însă până acum n-a fost făcut niciun anunţ oficial.

Afla mai multe despre: daniel niculae 

viewscnt
Articole similare