Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Dănuţ Lupu despre înfrângerea FCSB-ului cu Academica Clinceni: „Eu cred că, în fotbalul românesc, la ora actuală, echipele se mai ajută între ele”

Ce spune Dănuţ Lupu despre înfrângerea FCSB-ului cu Academica Clinceni: „Eu cred că, în fotbalul românesc, la ora actuală, echipele se mai ajută între ele”

Superliga

Comentarii

Înfrângerea lui FCSB, pe teren propriu, cu Academica Clinceni, 0-1, i-a ridicat un semn de întrebare lui Dănuţ Lupu, fost mare fotbalist.

Invitat la Look Sport Live, Dănuţ Lupu a bănuit că înfrângerea celor de la FCSB ar fi fost aranjată şi că cele două formaţii se ajută reciproc. Lupu este de părere că Becali i-a cedat Academicii cele trei puncte, ca să-i ajute pe adversari să ajungă în play-off.

„Steaua are nevoie de Clinceni. Eu cred că, în fotbalul românesc, la ora actuală, echipele se mai ajută între ele. Câţi jucători de la Steaua sunt la Clinceni? Într-adevăr, au fost refuzaţi de FCSB jucătorii care erau deja retraşi. Dacă ne uităm puţin în clasament, în primele şase sunt trei echipe, Clinceni, Sepsi şi Botoşani...Viitorul, Dinamo, Astra, echipe care se băteau acolo, sunt foarte jos în clasament”, a declarat Lupu, la Look Sport+.

Gigi Becali a fost surprins de rezultatul echipei sale şi a mărturisit dezamăgitor: „Nu mă aşteptam să pierdem cu Clinceni şi e clar că nu îmi convine că am mâncat bătaie de la Adi Popa, Rusescu, Pîrvulescu şi cine mai este pe la ei. Dar nu o să mă apuc acum să fac analiza acum. Astfel de înfrângeri nu îmi cad bine. Nu am mâncat bătaie de la vreo forţă a campionatului şi nu e bine să pierdem cu astfel de echipe”.

FCSB este liderul clasamentului din Liga I, cu 48 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare