Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Emil Săndoi despre şansele Chindiei la play-off „Nu este obiectivul nostru” + Schimbul de replici de pe teren cu Mihai Costea: „Trebuia să stea în altă zonă, nu m-a înţeles”

Ce spune Emil Săndoi despre şansele Chindiei la play-off „Nu este obiectivul nostru” + Schimbul de replici de pe teren cu Mihai Costea: „Trebuia să stea în altă zonă, nu m-a înţeles”

Superliga

Comentarii

Emil Săndoi a remizat cu Chindia Târgovişte în deplasare cu FC Viitorul, scor 0-0.

Emil Săndoi a vorbit despre egalul înregistrat în etapa cu numărul 28 din Liga I. Antrenorul neagă că ar avea play-off-ul ca şi obiectiv în acest sezon. 
„Două echipe sub o presiune care nu au reuşit să se exprime la intensitate maximă. Avem jucători care ne-au lipsit.. mi-a fost frică de acest joc. Nu ştiu dacă ne ajută punctul.. doar un punct pus acolo în clasament. Rezultatul este echitabil. Nu este obiectivul nostru play-off-ul şi azi ne-am dorit victoria. Dacă plec cum 3 puncte ne mai gândeam.. Acum jucăm fiecare partidă în parte şi după vedem.. Nu am ce să le reproşez din punct de vedere al comportamentului, jucătorii mei au avut atitudinea. Azi nici vântul nu ne-a avantajat, dar noi am încercat. E un punct de moral”, a declarat tehnicianul.
Emil Săndoi este recunoscut drept un antrenor foarte calm şi calculat, însă azi pe teren a avut un schimb de replici aprins cu Mihai Costea. Întrebat despre eveniment, Săndoi a mărturisit: „Se întâmplă la fotbal să le reproşez ceva când nu respectă ce le transmite antrenorul. Mihai Costea trebuia să stea în altă zonă pentru a bloca anumite culoare şi se pare că nu m-am făcut eu bine înţeles, nu că nu a înţeles el..”.
 
Punctul nu ajuta nici una dintre echipe. Chindia este pe locul 7 în clasament şi încă nu este sigură de un loc în play-off, în timp ce, FC Viitorul este pe 11 cu 31 de puncte. 

Afla mai multe despre: emil sandoichindia targovişte 

viewscnt
Articole similare