Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Marinos Ouzounidis înainte de derby-ul cu FCSB: „Am încredere în echipa mea”

Ce spune Marinos Ouzounidis înainte de derby-ul cu FCSB: „Am încredere în echipa mea”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova se va duela joi cu FCSB, de la ora 19:45 în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

Marinos Ouzounidis, antrenorul oltenilor, a vorbit despre meciul important care îi aşteaptă pe elevii săi.

„Cred că putem juca mai bine decât cu CFR Cluj. Sigur, atunci am câştigat, lucru foarte important, dar cred că putem juca mai bine. Am încredere în jucători, am încredere în echipa mea că putem face mai mult pe teren.

Acest tip de meciuri cum este cel cu FCSB îţi dau încredere atunci când obţii rezultatul dorit. Sper că vom da totul pentru a câştiga. Ştim că adversarul este foarte bun, este pe primul loc în acest moment. Dar noi, dacă vrem să rămânem acolo sus, trebuie să câştigăm cu FCSB"
, a spus Ouzounidis.

„Va fi un meci greu pentru ambele echipe. FCSB a pierdut etapa trecută, noi am câştigat, asta înseamnă că va fi un meci foarte interesant. Ambele echipe vor să câştige, vom vedea ce se va întâmpla", a adăugat antrenorul grec.

Marinos Ouzounidis, criticat de Basarab Panduru

Oltenii au primit veşti rele de la Basarab Panduru, care a criticat forma jucătorilor, dar şi deciziile tactice ale lui Marinos Ouzouinidis.
„La Craiova ca nu mai joacă Cicâldău bine. Dar cine joacă? Nu ţi se pare că nimeni nu joacă? Nistor nu mai joacă, nimeni nu mai joacă. Nimeni. Dar şi schimbările nu te-au... Vătăjelu dintr-o parte în alta, Bancu, din fundaş, atacant, Vlădoiu intră extremă dreapta. Adică nişte schimbări din astea aşa de îi bulversezi şi pe jucători pe urmă", a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marinos ouzounidisfcsbuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare