Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Răzvan Burleanu despre revenirea fanilor pe stadioane, dar şi despre problemele financiare ale cluburilor după pandemie

Ce spune Răzvan Burleanu despre revenirea fanilor pe stadioane, dar şi despre problemele financiare ale cluburilor după pandemie

FRF

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a vorbit despre revenirea suporterilor pe stadioanele fotbalului din România.

Federaţia Română de Fotbal, prin vocea preşedintelui Răzvan Burleanu, a rezolvat problema formatului competiţional 2020/2021, astfel încât toate cluburile să fie mulţumite.

În declaraţiile făcute presei joi, preşedintele FRF a făcut referire şi la posibilitatea ca suporterii să revină pe stadioane: ”Cu siguranţă ne dorim ca suporterii să revină cât mai devreme pe stadioane. În acelaşi timp, noi, ca Federaţie, vom susţine prezenţa suporterilor pe stadioane atâta timp cât vom fi siguri că nu există niciun risc în ceea ce priveşte sănătatea şi siguranţa acestora”

Preşedintele FRF a analizat pe scurt şi situaţia financiară a cluburilor din fotbalul nostru după pandemia de coronavirus: ”Trebuie să fii nebun să consideri că situaţia de dinainte de criză din punct de vedere financiar va fi inclusiv după această criză.

În primul rând, faptul că nu au mai putut avea aceleaşi venituri din ticketing.

În acelaşi timp, cheltuielile pentru cluburi au crescut în această perioadă de timp, cu aceste măsuri sanitare. Mai mult, ar trebui să ne uităm la fereastra de transferuri din această vară, cu siguranţă şi aceasta va fi influenţată. Ne aşteptăm ca banii care vor fi în piaţă să fie mult mai puţini. Prin urmare, trebuie cu mare atenţie să gestionăm această situaţie” a explicat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. 

Afla mai multe despre: fanirăzvan burleanu 

viewscnt
Articole similare