Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Răzvan Lucescu despre despărţirea în lacrimi de Al Hilal: „Am făcut un sacrificiu, sunt un învingător”

Ce spune Răzvan Lucescu despre despărţirea în lacrimi de Al Hilal: „Am făcut un sacrificiu, sunt un învingător”
Comentarii

Răzvan Lucescu a scris istorie la Al Hilal. Antrenorul român a cucerit, alături de fosta echipă, trofeul Champions League Asia, un titlu şi o Cupă.

Lucescu s-a despărţit de Al Hilal acum trei săptămâni, după ce echipa a pierdut „fotoliul de lider” în Arabia Saudită. Despărţirea nu i-a picat bine tehnicianului român, care consideră că s-a renunţat prea uşor la munca sa. 
Nu cred că fotbalul este ingrat, ci asta e viaţa. Ajungi la succes trecând prin foarte multe dificultăţi, foarte multe frustrări pe care trebuie să le accepţi şi să te ajute pe viitor. Au fost lacrimi pe obrazul meu, dar era ceva normal pentru că a fost o stare emoţională specială pentru că a fost o muncă de 7-8 luni recompensată. Am câştigat Champions League, titlul şi Cupa.
Ca să ajungem la o astfel de performanţă şi la acest record trebuia să legăm nişte relaţii importante şi profunde între staff – jucători – management. A a fost puţin tristă despărţirea. Nu mi-a plăcut şi nu mi-a picat bine pentru că sunt un luptător şi un învingător pentru că a fost ca o înfrângere. Dar am înţeles că a fost sacrificul pe care trebuie să îl fac pentru tot ce am obţinut înainte”, a spus Răzvan Lucescu pentru ProSport LIVE.
„Echipa încet, încet revine şi acum este pe primul loc, asta înseamnă că munca depusă acolo a fost bună. La Al Hilal sunt foarte dese schimbările de antrenori. Eu şi Cosmin Olăroiu suntem cei mai longevivi antrenori din 2000 până acum. Eu cred că situaţia mea a fost ceva specială pentru că noi am câştigat maximum. Normal era să mi se acorde această perioadă de decădere, iar apoi să revenim şi să terminăm anul normal”, a conchis Răzvan Lucescu pentru ProSport LIVE.
Răzvan Lucescu a antrenat următoarele echipe: Rapid, FC Braşov, El-Jaish, Petrolul, Xanthi, PAOK şi Al-Hilal. De asemenea, renumitul tehnician a mai fost şi selecţionerul României între 2009 şi 2011, timp în care a strâns 21 de partide.

Afla mai multe despre: razvan lucescual-hilal 

viewscnt
Articole similare