Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Thibaut Courtois despre transferul său la Real Madrid

Ce spune Thibaut Courtois despre transferul său la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Portarul belgian Thibaut Courtois a comentat posibilitatea transferului său pe Santiago Bernabeu. Portarul belgian mărturiseşte că se simte liniştit, cu toate că situaţia sa este una destul de delicată.

”Vreau să discut cu Thibaut Courtois, nu cu agentul său” declara antrenorul Maurizio Sarri, în urmă cu câteva ore. Situaţia portarului belgian pare încă incertă. Presa spaniolă şi cea belgiană anunţă ca goal-keeperul va ajunge la Real Madrid, dar momentan, transferul său pare în continuare o necunoscută.

Agentul său declarase recent că cea mai buna opţiune pentru fotbalistul său este un transfer la Real Madrid. Mai ales că familia lui Thibaut locuieşte deja la Madrid.

Ultimul care a luat cuvântul cu privire la această mutare anunţată de presă a fost chiar Courtois: ”Transferul meu? Nu vreau să comentez nimic despre asta. Este un subiect foarte delicat şi nu vreau să vorbesc mai multe. Nu mă gândesc la această mutare, sunt liniştit, pentru că dacă devin nervos, nu mă ajută cu nimic. Important pentru mine este să fiu pregătit pentru sezonul viitor!” a explicat portarul belgian.

Portarul de 1.99 cm a fost transferat de Chelsea în 2011, dar timp de trei sezoane a evoluat la rivala Realului, Atletico Madrid. Pentru Chelsea, Courtois a bifat 154 de partide, 46 dintre ele în sezonul trecut.

Belgianului îi expiră contractul în 2019, iar Chelsea ar putea obţine o sumă de 40 de milioane pentru el, în condiţiile în care fotbalistul intră în iarnă în ultimele şase luni de contract.

Afla mai multe despre: courtoistransferurireal madridchelsea 

viewscnt
Articole similare