Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Thomas Tuchel despre supergolul lui Giroud: „Aveam nevoie” + Răspunsul tehnicianului când a fost întrebat de România: „M-am împăcat cu ei”

Ce spune Thomas Tuchel despre supergolul lui Giroud: „Aveam nevoie” + Răspunsul tehnicianului când a fost întrebat de România: „M-am împăcat cu ei”
Comentarii

Chelsea s-a impus cu scorul de 1-0, în faţa lui Atletico Madrid în turul optimilor de finală UEFA Champions League, de pe Arena Naţională.

Thomas Tuchel (47 de ani), antrenorul lui Chelsea, a vorbit despre partida pe care au făcut elevii săi pe Naţional Arena. 
Supergolul lui Olivier Giroud a decis soarta partidei. Francezul era în afara jocului, însă, în urma verificărilor VAR, s-a stabilit că a fost o pasă de la adversar.
Antrenorul formaţiei Chelsea, Tuchel, întrebat despre faza golului a mărturisit: „Nu am avut imagini, nu am avut un răspuns clar şi nu ştim cine a atins mingea. Am avut speranţe mari, pentru că Mount ne-a spus că nu a atins mingea. Am sperat că a fost o decizie greşită de offside. Ştiam căt de greu ne va fi să ne creem ocazii şi am avut nevoie de un gol spectaculos cu ajutorul VAR pentru a obţine o victorie meritată”. 
Tuchel a fost ultimit la Mediaş, în 2011, când mica formaţie din România a reuşit, atunci, performanţa şi a eliminat-o pe Mainz din Europa League, formaţie la care evolua chiar germanul de 47 de ani. Întrebat despre amintirea neplăcută din România, tehnicianul a mărturisit: „Îmi amintesc foarte bine. Am făcut 0-0, după aceea am pierdut la loviturile de departajare. Am făcut pace cu România acum”
 
Atletico Madrid - Chelsea 0-1
Atletico Madrid a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de Chelsea, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.
A marcat Olivier Giroud, în minutul 71, cu o execuţie din foarfecă. Golul internaţionalului francez a fost validat cu ajutorul sistemului VAR. Partida a avut loc pe Arena Naţională din Bucureşti, în urma unei decizii a UEFA. Meciul nu s-a putut disputa la Madrid, din cauza restricţiilor legate de pandemia de coronavirus impuse în Spania privind persoanele venite din Marea Britanie. 

 

Afla mai multe despre: thomas tuchelnational arenaliga campionilorchelsea 

viewscnt
Articole similare