Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune unul dintre cei mai titraţi antrenori români despre performanţa imensă obţinută de SCM Craiova

Ce spune unul dintre cei mai titraţi antrenori români despre performanţa imensă obţinută de SCM Craiova

Handbal

Comentarii

Gheorghe Tadici, unul dintre cei mai titraţi antrenori români a salutat victoria echipei din Craiova şi le-a trasmis felicitări oamenilor din staff-ul tehnic al echipei.

”În primul rând vreau să vă spun că mă bucur pentru handbalul feminin românesc pentru că ţine steagul sus de ani si ani de zile. La toate nivelurile, de la junioare până la tineret, senioare, CE, CM, cupe europene”, a spus Gheorghe Tadici la Telekom Sport.

Antrenorul echipei HC Zalău a ţinut să felicite staff-ul tehnic al Craiovei pentru această performanţă uimitoare.”Mă bucur în mod deosebit pentru cei doi colegi ai mei sau trei de fapt, pentru Burcea în primul rând, pe care eu l-am susţinut în utimii 3-4 ani, după cum se ştie. Pentru Mitică Berbece şi pentru Grigore Albici. Vreau să le mulţumesc pentru ce au făcut astăzi sau în aceste ediţie de Cupa EHF. 

Vis-a-vis de rezultat... ce să vă spun eu? Pot să vă spun, Burcea poate să vă spună, Ardean, pe care eu am avut-o în echipa când am câştigat Cupa Cupelor, sunt fete deosebite s-au sacrificat. Am spus de multă vreme că Zamfir Cristina e cel mai bun inter stânga din România şi îmi pare bine că nu m-am dezminţit. A tras echipa după ea în această ediţie de Cupa EHF. Strategia handbalului românesc trebuie să se ghidoneze după rezultatele pe care le fac echipele de club şi strădaniile echipelor de club şi mai ales antrenorilor români”, a mai spus Gheorghe Tadici la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: scm craiovahandbal femininscm craiova,  

viewscnt
Articole similare