Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce stranieri români vor evolua în turul III preliminar din Europa League

Ce stranieri români vor evolua în turul III preliminar din Europa League
Comentarii

Hapoel Haifa, Maribor, Ufa şi Lech Poznan, la care activează jucători români, s-au calificat, joi seară, în turul trei preliminar al Ligii Europa. Tot joi, AZ Alkmaar, echipa lui Dorin Rotariu, a fost eliminată de Kairat, şi Ujpest, formaţia lui Răzvan Horj, a fost învinsă cu 3-1 de FC Sevilla.

Maribor, cu Alexandru Creţu pe teren din minutul 86, a învins cu 2-0 Chikhura şi s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa. În prima manşă, scorul a fost 0-0.

Ufa, cu Ionuţ Nedelcearu integralist, s-a calificat în turul trei preliminar după 1-1 în deplasare cu Domzale. În tur, scorul a fost 0-0, Ufa obţinând calificarea datorită golului marcat în deplasare.

Hapoel Haifa, cu Gabriel Tamaş pe teren pe toată durata partidei, a învins în deplasare, scor 1-0, FH Hafnarfjordur. În tur, scorul a fost 1-1.

Lech Poznan, cu Mihai Răduţ pe teren din minutul 90, a trecut de Şahtior Soligorsk impunându-se cu scorul de 3-1, după prelungiri. De la Soligorsk au fost eliminaţi trei jucători în minutele 117, 120 şi 120+1.

AZ Alkmaar, cu Dorin Rotariu pe teren până în minutul 53, a învins cu 2-1 Kairat, dar a fost eliminată, în tur scorul fiind 2-1 pentru Kairat.

Ujpest, cu Răzvan Horj pe teren din minutul 89, a fost învinsă cu 3-1, pe teren propriu, de FC Sevilla. Sevilla s-a impus şi în meciul tur, cu 4-0, astfel că s-a calificat în runda următoare cu scorul general de 7-1.

Maribor va întâlni în runda următoare Glasgow Rangers, Ufa pe Progres Niederkorn, Hapoel Haifa pe Atalanta şi Lech Poznan pe Genk.

Partidele din turul trei preliminar al Ligii Europa se vor disputa la 9 şi 16 august.

Afla mai multe despre: hapoel haifaliga europaeuropa league 

viewscnt
Articole similare