Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce strategie are Edi Iordănescu în privinţa convocărilor la echipa naţională. ”Trebuie să îndeplinească o serie de condiţii!”

Ce strategie are Edi Iordănescu în privinţa convocărilor la echipa naţională. ”Trebuie să îndeplinească o serie de condiţii!”

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a devenit selecţionerul României şi a dezvăluit cum va face selecţia la echipa naţională.

După îndelungi căutări, Federaţia Română de Fotbal a găsit înlocuitor pentru Mirel Rădoi pentru postul de selecţioner al naţionalei României. Edi Iordănescu a fost alegerea FRF.

Edi Iordănescu nu a fost prima alegere a celor de la FRF. Federaţia a negociat cu Gică Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu şi Ladislau Boloni, dar cei amintiţi anterior au refuzat posibilitatea de a prelua echipa naţională. 

Iordănescu ar avea deja câţiva jucători pe care ar dori să îi cheme la naţională, dar are o strategie total diferită faţa de cea pe care a abordat-o Mirel Rădoi.

Fostul selecţioner a rotit o serie de fotblişti la naţională, dar Iordănescu vrea să formeze un nucleu de fotbalişti pe care să îi folosească cu siguranţă. Fostul antrenor de la FCSB nu exclude varianta de a naturaliza jucători, dar pentru moment, nu vede foarte multe variante. 

”Am abordat subiectul ăsta (n.red. dacă va naturaliza jucători). Există posibilitatea asta, dar trebuie să îndeplinească o serie de condiţii. Nu am făcut o prioritate din asta, nu sunt prea multe variante pe piaţă. Foarte puţini spre deloc mai îndeplinesc aceste condiţii, dar îmi doresc să construim un nucleu de jucători pe care opinia publică să-i înveţe, să se obişnuiască cu ei.

Nu mai doresc căutări multe, îmi doresc o echipă competitivă, iar jucătorii să vină cu o altă competitivitate, energie, mentalitate, cu mult mai mult orgoliu pozitiv, cu ideea de a-şi reprezenta ţara cu mândrie”, a declarat Edi Iordănescu la PRO X.

Afla mai multe despre: românia-edi iordănescu-frf 

viewscnt
Articole similare