Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce supriză! Dumitru Dragomir a primit o ofertă să preia conducerea unui ”club foarte puternic” din Liga 1

Ce supriză! Dumitru Dragomir a primit o ofertă să preia conducerea unui ”club foarte puternic” din Liga 1

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir a dezvăluit că a primit o ofertă de la un club foarte puternic din Liga 1, care i-a propus să preia funcţia de preşedinte.

Dumitru Dragomir a stat departe de fotbal după ce a pierdut funcţia de preşedinte LPF, în 2013. S-a implicat pentru o scurtă perioadă la FC Voluntari, în 2016, însă a renunţat la funcţie. Acum, Dumitru Dragomir susţine că a primit o ofertă de la un club foarte puternic în Liga 1, dar care stă prost din punct de vedere financiar.

Dumitru Dragomir, ofertă de la un club puternic din Liga 1: ”La fiecare 3 luni am câte o propunere”

Din noiembrie 2013, când a pierdut alegerile pentru şefia LPF, în favoarea lui Gino Iorgulescu, Dumitru Dragomir a tot fost ofertat de mai multe cluburi din România. Omul de afaceri în vârstă de 74 de ani a refuzat să revină însă în fotbal.

Acum, Dumitru Dragomir susţine că a primit o nouă ofertă, de această dată de la un club foarte puternic din Liga 1. Fostul preşedinte al LPF spune că a refuzat, deoarece se teme după ce mulţi conducători din fotbalul românesc au ajuns în spatele gratiilor. Dragomir susţine că a primit oferte inclusiv din Liga 2:

”(Dacă i s-a propus să devină conducător în Liga 1) La fiecare 3 luni am câte o propunere. De la un club... foarte puternic, dar fără bani. Unul din Liga 1 şi după două din Liga a 2-a. Nu mă întorc la fotbal dacă îmi dă America de Sud. Fotbalul egal puşcărie. Au scăpat numai 3-4 în decursul istoriei. Restul, toţi s-au dus la puşcărie”, a spus Dumitru Dragomir la Look Sport Live.

Dinamo, ”clubul foarte puternic” care l-a ofertat pe Dumitru Dragomir?

Echipa din Ştefan cel Mare se potriveşte foarte bine descrierii făcute de Dumitru Dragomir. Indiciile duc spre Dinamo, mai ales că celelalte mari echipe din Liga 1 au o situaţie financiară destul de bună.

De altfel, în vara lui 2020, Dumitru Dragomir recunoştea că era dispus să se implice la Dinamo, pentru a salva clubul: ”Dacă era, mă băgam cu Neţoiu, Borcea, Cataramă. Eram mulţi. Cu noi venea şi Piţurcă. Dacă îi dădeai bani, un milion pe an, venea în joc de glezne”, spune atunci fostul preşedinte al LPF.

Dragomir a recunoscut şi acum că a vrut să o ajute pe Dinamo prin intermediul programului DDB, dar n-a fost convins de forma de organizare a acestora: ”Am vrut să mă duc şi eu, să dau eu 2-3.000 de euro. Am vrut să văd cum sunt ei organizaţi. Convingerea mea e că nu răzbat cu forma de organziare de acum”, a mai spus Dragomir la Look Sport Live.

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare