Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! A ajuns în curtea rivalei la 19 ani după ce îmbrăca tricoul Rapidului! Ce fost jucător al giuleştenilor e acum în staff-ul lui Teja de la FCSB

Ce surpriză! A ajuns în curtea rivalei la 19 ani după ce îmbrăca tricoul Rapidului! Ce fost jucător al giuleştenilor e acum în staff-ul lui Teja de la FCSBgalerie foto

Superliga

Comentarii

Surpriză la plecarea FCSB-ului spre cantonamentul din Spania, pe care roş-albaştrii în vor efectua la Puerto Banos între 10 şi 24 ianuarie.

Printre cei care fac deplasarea spre Malaga se numără şi fostul mijlocaş Bogdan Andone, devenit cunoscut la finalul anilor 90, când a evoluat în echipa Rapidului devenită campioană sub conducerea lui Mircea Lucescu, în 1999.

Andone intră astfel în staff-ul lui Teja ca antrenor secund.



A fost secundul lui Şumudică în anul în care Astra a cucerit titlul
În vârstă acum de 44 de ani, Andone şi-a început cariera de antrenor în 2011, iar în ultimii ani a lucrat atât ca secund, cât şi ca antrenor principal. Ultima dată, Bogdan Andone s-a aflat pe banca celor de la Energeticianul, ca antrenor principal.

Fostul mijlocaş a fost adversarul FCSB-ului în sezonul 2015-2016, când i-a fost secund lui Marius Şumudică la Astra, în campania încheiată cu obţinerea titlului de campioană de către gruparea giurgiuveană.

Pe lângă Bogdan Andone, din staff-ul lui Mihai Teja la FCSB mai fac parte Virgil Tudorache (antrenor secund), Marius Popa (antrenor cu portarii), Marian Lupu (preparator fizic) şi Horea Codorean (preparator fizic).

Bogdan Andone are trei trofee obţinute ca jucător al Rapidului - titlul de campion, Cupa României şi Supercupa, toate în perioada 1998-1999.

Afla mai multe despre: bogdan andonefcsbcantonamentsecund teja 

viewscnt
Articole similare