Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! Atletico Madrid poate face un super transfer după meciul cu Chelsea de la Bucureşti. Detaliile oferite de presa spaniolă

Ce surpriză! Atletico Madrid poate face un super transfer după meciul cu Chelsea de la Bucureşti. Detaliile oferite de presa spaniolă
Comentarii

Potrivit presei spaniole, Diego Pablo Simeone ar fi interesat să-l aducă din stagiunea viitoare pe Kai Havertz, de la Chelsea, adversara echipei sale din partida de la Bucureşti.

Atletico Madrid a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de Chelsea, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Partida a avut loc pe Arena Naţională din Bucureşti, în urma unei decizii a UEFA. Meciul nu s-a putut disputa la Madrid, din cauza restricţiilor legate de pandemia de coronavirus impuse în Spania privind persoanele venite din Marea Britanie.

Spaniolii scriu că la finalul meciului, Diego Pablo Simeone a discutat câteva minute cu câţiva dintre adversari, parte a staff-ului tehnic sau jucători. Printre ei şi cu germanul Kai Havertz. Potrivit Don Balon, Simeone ar fi interesat să-l aducă pe Havertz la Madrid, iar germanul s-ar fi declarat încântat de interesul managerului.

Cotat la 81 de milioane de euro, starul german de 21 de ani a fost adus de Chelsea de la Bayer Leverkusen pentru 80 de milioane. Nu pare că s-a acomodat prea bine la rigorile fotbalului din Anglia şi ar fi tentat de o plecare către La Liga. În actuala stagiune, germanul a jucat 18 meciuri în Premier League, a marcat un gol şi a oferit 3 pase decisive.

Afla mai multe despre: atletico madridchelseahavertzsimeone 

viewscnt
Articole similare