Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! Cavani este aşteptat să semneze cu Boca Juniors. Anunţul unui oficial al clubului argentinian

Ce surpriză! Cavani este aşteptat să semneze cu Boca Juniors. Anunţul unui oficial al clubului argentinian
Comentarii

Este cert că Edinson Cavani nu va mai continua alături de PSG din vară, iar uruguayanul nu a dus lipsă de oferte în ultimele luni. Presa din ţara sa a anunţat în urmă cu câteva zile că una dintre opţiunile pe care le ia în calcul este Boca Juniors, în Argentina.

Zvonul a devenit o chestiune serioasă, după ce unul dintre oficialii clubului de pe „La Bombonera” a spus că îl aşteaptă pe Edinson Cavani „foarte curând” la Boca.

Jorge Bermudez, director sportiv şi membru în Consiliul de Administraţie al clubului argentinian, a declarat că „venirea lui Cavani se va realiza curând şi va ajuta foarte mult clubul”, potrivit La Nacion. Atacantul uruguayan ar face un cuplu de invidiat, alături de Carlos Tevez.

Edinson Cavani îşi încheie contractul cu PSG în iunie, după o experienţă de şapte ani alături de gruparea pariziană. Boca Juniors este una dintre cele mai importante echipe din America de Sud.

Clubul a fost fondat la 3 aprilie 1905, are 27 de titluri de campioană, trei Cupe Intercontinentale, a câştigat de 6 ori Copa Libertadores, de 4 ori Recopa Sudamericana, de două ori Copa Sudamericana, o dată Copa Oro, o dată Supercopa Sudamericana şi o dată Supercopa Masters.

Afla mai multe despre: cavaniboca juniors 

viewscnt
Articole similare