Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! ”CR7”, interzis în primul an. Ce număr ar urma să poarte Cristiano Ronaldo la Manchester United

Ce surpriză! ”CR7”, interzis în primul an. Ce număr ar urma să poarte Cristiano Ronaldo la Manchester United

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Potrivit presei din Anglia, Cristiano Ronaldo nu va putea purta tricoul cu numărul 7 la Manchester United, măcar în primul an.

"Manchester United e încântată să anunţe că a ajuns la un acord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo! Toată lumea din club abia aşteaptă să-l primească înapoi la Manchester pe Cristiano!", a anunţat United, printr-un comunicat, revenirea lui Ronaldo pe Old Trafford.

Câştigător a cinci Baloane de Aur, Ronaldo a jucat la United între 2003 şi 2009, timp în care a marcat 118 goluri în 292 de meciuri.

Cristiano Ronaldo se loveşte însă de o primă problemă după revenirea în Anglia. Mai exact, super starul portughez ar urma să poarte un alt număr pe spate, decât cel cu care suntem cu toţii obişnuiţi.

”Marca ”CR7” va avea de suferit?” se întreabă englezii, după ce s-a aflat că Edinson Cavani nu poate renunţa la numărul 7 pe care îl poartă în prezent, pentru a i-l ceda lui Cristiano Ronaldo. Chiar dacă uruguayanul ar vrea asta, se pare că United a trimis deja, înainte de transferul lui Cristiano, lista cu numerele oficiale pentru stagiunea viitoare, o listă care nu poate fi modificată decât în condiţii speciale.

Englezii anunţă că cel mai probabil, Cristiano Ronaldo va purta pe tricou numărul 28, cel cu care şi-a făcut debutul în fotbalul mare, la Sporting Lisabona. Fanii lui Man United speră totuşi că Liga va accepta modificarea pe care, cel mai probabil, oficialii lui United o vor solicita în situaţie de urgenţă. Cavani şi-a anunţat deja disponibilitatea de a renunţa la tricoul cu numărul 7.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomanchester united 

viewscnt
Articole similare