Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! Doi dintre cei mai iubiţi jucători din istoria FCSB vor fi pe stadion la returul cu Lazio

Ce surpriză! Doi dintre cei mai iubiţi jucători din istoria FCSB vor fi pe stadion la returul cu Lazio

UEFA Europa League

Comentarii

Steliştii se pregătesc să plece din România pentru meciul de joi seară, transmis în direct de Telekom Sport, de la ora 20:00, cu Lazio de pe Olimpico.

Pentru această partidă, oficialii vicecampioanei au decis să invite şi doi jucători care au evoluat pentru FCSB. În loja destinată roş-albaştrilor vor lua loc Vlad Chiricheş şi Federico Piovaccari. "O să fie pe stadion amândoi, au fost chemaţi de club", spun cei din conducere.

După 1-0 la Bucureşti, jucătorii vicecampioanei sunt încrezători că pot produce o nouă surprinză joi seară. "Doar alergând foarte mult putem câştiga împotriva lor, Lazio este o echipă foarte bună. Cred că şansele sunt în continuare 50-50, Lazio joacă acasă şi o face foarte bine. Cu siguranţă în retur vor fi mai muţi titulari la Lazio", a declarat Nedelcu.

Dică a precizat că returul din Italia va fi mai greu. "Ne dorim ca şi în Italia să facem o partidă la fel de bună, dar cred că va fi mai greu decât azi. Astăzi nu cred că Lazio se aştepta să jucăm aşa ofensiv. Aceasta este cea mai mare victorie a mea din carieră de până acum, dar sper să nu fie şi ultima". 

FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia lui Ştefan Radu, Lazio Roma, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Golul a fost marcat de Gnohere, în minutul 29. Returul va avea loc joia viitoare, la Roma.

Afla mai multe despre: dicanedelculazio. steauafcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare