Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! Dorit de granzii din Premier League, un "wonderkid" portughez va juca la o echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării

Ce surpriză! Dorit de granzii din Premier League, un "wonderkid" portughez va juca la o echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării

Premier League

Comentarii

Portugalia a produs întotdeauna fotbalişti de valoare, unul dintre ei vine de la Benfica şi va juca în Premier League, dar nu la granzii Manchester United şi Chelsea, care l-au dorit, ci la o echipă care se luptă pentru evitarea de la retrogradare.

Sky Sports a anunţat că West Ham United a ajuns la un acord de principiu cu Benfica Lisabona pentru împrumutul lui Gedson Fernandes (21 de ani) pe 18 luni. Aceeaşi sursă menţionează că echipa antrenată de David Moyes a fost în negocieri mult timp pentru transferul mijlocaşului portughez, însă propunerea iniţială a lui West Ham era ca Fernandes să fie cumpărat după 18 luni pentru aproximativ 38 de milioane de euro. 

Decizia finală, însă, a fost luată după o şedinţă a conducerii celor de la Benfica, în care s-a decis ca Gedson Fernandes să fie doar împrumutat în Premier League. 

  • 15 milioane de euro este cota lui Gedson Fernandes, potrivit transfermarkt.com 
  • 59 de meciuri a jucat pentru Benfica, în care a înscris trei goluri şi a oferit şapte assist-uri 
  • Cinci selecţii şi un gol are pentru naţionala de tineret a Portugaliei 

David Moyes, numit de curând pe banca celor de la West Ham, nu a putut să confirme înţelegerea, însă a dezvăluit că Gedson Fernandes este una dintre ţinte şi l-a lăudat pe tânărul fotbalist: "Este un jucător tânăr, cu potenţial. Are pedigree şi aş vrea să aduc jucători tineri, pentru viitor", a spus tehnicianul englez într-o conferinţă de presă. 

120 de milioane de euro este clauza de reziliere a lui Gedson Fernandes. Potrivit Sky Sports, Chelsea a făcut o ofertă de 65 de milioane de euro, dar Benfica nu a fost de acord cu unele dintre clauzele puse de clubul londonez. 

Afla mai multe despre: gedson fernandestransfer premier league 

viewscnt
Articole similare