Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! I-a impresionat pe cei de la FCSB şi au vrut să-l transfere, dar a semnat cu UTA Arad. Transfer neaşteptat pentru un fundaş dreapta

Ce surpriză! I-a impresionat pe cei de la FCSB şi au vrut să-l transfere, dar a semnat cu UTA Arad. Transfer neaşteptat pentru un fundaş dreaptagalerie foto

Liga 2

Comentarii

Răzvan Mihai Ivan, un fundaş dreapta de 19 ani, s-a transferat de la Unirea Alba Iulia la UTA Arad. Tânărul jucător a fost şi în vizorul FCSB-ului, imediat după meciul din Cupa României, din acest sezon.

Răzvan Mihai Ivan a fost titular cu FCSB, pe 27 septembrie 2018, în 16-imile Cupei României. Atunci, Unirea Alba Iulia a fost eliminată greu, după ce a fost învinsă cu 1-0 şi unul dintre jucătorii care au impresionat a fost Răzvan Ivan. Imediat după acel meci, cei de la FCSB s-au interesat de situaţia tânărului fundaş dreapta.

Până la urmă, Răzvan Ivan a ales în această iarnă să meargă la UTA, echipă care ocupă locul 9 în liga secundă. Jucătorul de 19 ani a mai fost în negocieri cu Poli Iaşi şi Concordia Chiajna, dar a ales să-şi continue cariera în liga secundă. Răzvan Ivan are peste 30 de selecţii la loturile de copii şi juniori ale României.

Afla mai multe despre: razvan mihai ivanunirea alba iuliautafcsb 

viewscnt
Articole similare