Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce SURPRIZĂ! ”Îl vreau neapărat!” Mourinho şi-a ales galacticul pentru al doilea mandat pe Bernabeu

Ce SURPRIZĂ! ”Îl vreau neapărat!” Mourinho şi-a ales galacticul pentru al doilea mandat pe Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

Mourinho (re)vine la Real Madrid, alături de un galactic! Cel puţin asta susţine presa spaniolă, care susţine că portughezul vrea să aducă pe Santiago Bernabeu în al doilea său mandat, un compatriot.

Revista Don Balon scrie că Jose Mourinho rămâne principala ţintă a lui Florentino Perez pentru vară. Preşedintele ”merengue” ar fi demarat deja discuţiile cu fostul antrenor de la Manchester United, iar acesta i-a înaintat deja lista de achiziţii.

Printre jucătorii ceruţi de Mourinho se numără şi conaţionalul său, Andre Silva, fotbalist care aparţine de AC Milan, dar care este împrumutat la Sevilla.

”Noul Ronaldo” pentru portughezi, Silva a marcat în acest sezon 8 goluri pentru gruparea andaluză şi este numărul 9 pe care Real Madrid îl caută, iar Mourinho îl cere. ”Transferul său ar fi mult mai ieftin decât transferurile lui Kane sau Icardi. În plus, Andre Silva este genul de atacant pe gustul lui Mourinho” scrie sursa citată.

Real Madrid va plăti 50 de milioane de euro pentru Andre Silva, dacă va duce operaţiunea la bun sfârşit, mai scrie Don Balon. 

Afla mai multe despre: andre silvajose mourinhoreal madrid 

viewscnt
Articole similare