Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză la FCSB! Roş-albaştrii au un nou antrenor, direct pe placul lui Gigi Becali. Momente surprinzătoare în timpul meciului de la Iaşi

Ce surpriză la FCSB! Roş-albaştrii au un nou antrenor, direct pe placul lui Gigi Becali. Momente surprinzătoare în timpul meciului de la Iaşi

FCSB

Comentarii

FCSB a obţinut o victorie extrem de importantă în deplasarea de la Iaşi, victorie în urma căreia echipa lui Gigi Becali a venit la doar cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Dennis Man a marcat golul victoriei pentru FCSB, în minutul 90+2, după o pasă venită de la Florinel Coman. În partida de marţi seara, Poli Iaşi deschisese scorul, prin Andrei Cristea, însă vicecampioana României a revenit graţie golurilor marcate de Florin Tănase, din penalty, şi de Dennis Man. În urma acestei victorii, roş-albaştrii s-au apropiat la cinci puncte de liderul Ligii I, CFR Cluj.

Ajuns la 35 de ani, Mihai Pintilii prinde din ce în ce mai puţin meciuri pentru FCSB. Mijlocaşul are în acest sezon cinci partide, iar ultima dată a evoluat în tricoul roş-albaştrilor pe 22 septembrie.

FCSB are un nou "antrenor". E pe placul lui Becali

Cerut de multe ori în staff-ul tehnic de Gigi Becali, Mihai Pintilii a făcut primul pas către noua sa meserie din fotbal. În timpul meciului de la Poli Iaşi, mijlocaşul de 35 de ani le-a dat indicaţii lui Popescu, Nedelcu şi Panţîru ca un veritabil antrenor principal.

De altfel, luna trecută, Pintilii a şi recunoscut că este interesat să urmeze cursurile şcolii de antrenori: "Eeee, păi antrenor principal mai e până să devin, nici nu am făcut şcoala de antrenori şi voi mă vedeţi deja... O iau uşor. Vreau să-l antrenez pe ăla mic al meu, să-mi fac o şcoală de copii, nu ştiu, habar n-am, chiar nu ştiu, vreau doar să fiu sănătos să pot să mă joc cu el. Pot să rămân şi la echipă, dar vom vedea".

În plus, odată cu revenirea lui Mihai Stoica la echipă, postul lui Bogdan Argeş Vintilă a fost pus în pericol. MM a vrut să scape de antrenorul roş-albaştrilor, însă Gigi Becali s-a opus unei eventuale schimbări pe banca tehnică. Înaintea partidei de la Iaşi, Vintilă a recunoscut că nu se teme de o posibilă demitere.

"Eu sunt sigur că vom câştiga, am încredere în jucătorii mei, iar ce va fi după, nu vreau să mă gândesc la aşa ceva. Eu gândesc pozitiv, iar ce se va întâmpla, se va întâmpla, Dumnezeu ştie mai bine ce are de făcut cu mine" , declara Bogdan Argeş Vintilă înaintea meciului cu Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare