Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! Mirel Rădoi a dorit să cheme un fotbalist din Liga 2 la naţionala României: "Ratează a doua oară într-o lună convocarea"

Ce surpriză! Mirel Rădoi a dorit să cheme un fotbalist din Liga 2 la naţionala României: "Ratează a doua oară într-o lună convocarea"
Comentarii

Directorul executiv al lui U Cluj, Daniel Stanciu, a dezvăluit un nume de pe lista jucătorilor convocaţi de Mirel Rădoi pentru meciurile naţionalei.

Gabi Tamaş a fost lovit de ghinion şi a ratat selecţia la naţională

În urmă cu o lună, Gabi Tamaş s-a accidentat la genunchi într-o partidă a lui U Cluj, ceea ce nu i-a permis să mai ajungă la naţionala României. Selecţionerul Mirel Rădoi l-a dorit în centrul apărării. 

Oficialul lui U Cluj, Daniel Stanciu, a fost cel care a oferit detalii. De asemenea, directorul executiv a mai spus să Gabi Tamaş e aproape de revenirea pe teren:

”Tamaş ratează a doua oară într-o lună convocarea la echipa naţională. De ce să nu se poată din Liga 2? El era pe listă când s-a accidentat. Luna trecută, la convocare era pe listă. Era o soluţie, că tot discuta cu cei din staff-ul echipei naţionale. Doar că e în perioada de recuperare, sper ca într-o săptămână, două să poată juca. Sută la sută era la echipa naţională, dacă era apt fizic”, a spus Daniel Stanciu, în emisiunea Fotbal Look.

Pentru partida cu Islanda, Mirel Rădoi are doar trei fundaşi centrali: Andrei Burcă, Dragoş Grigore şi Alin Toşca, după ce Vlad Chiricheş şi Ionuţ Nedelcearu au devenit indposnibili. 

Afla mai multe despre: mirel radoiromaniaislanda romania 

viewscnt
Articole similare