Experiențe împreună.
You are here:

Ce surpriză! Mirel Rădoi a dorit să cheme un fotbalist din Liga 2 la naţionala României: "Ratează a doua oară într-o lună convocarea"

Ce surpriză! Mirel Rădoi a dorit să cheme un fotbalist din Liga 2 la naţionala României: "Ratează a doua oară într-o lună convocarea"
Comentarii

Directorul executiv al lui U Cluj, Daniel Stanciu, a dezvăluit un nume de pe lista jucătorilor convocaţi de Mirel Rădoi pentru meciurile naţionalei.

Gabi Tamaş a fost lovit de ghinion şi a ratat selecţia la naţională

În urmă cu o lună, Gabi Tamaş s-a accidentat la genunchi într-o partidă a lui U Cluj, ceea ce nu i-a permis să mai ajungă la naţionala României. Selecţionerul Mirel Rădoi l-a dorit în centrul apărării. 

Oficialul lui U Cluj, Daniel Stanciu, a fost cel care a oferit detalii. De asemenea, directorul executiv a mai spus să Gabi Tamaş e aproape de revenirea pe teren:

”Tamaş ratează a doua oară într-o lună convocarea la echipa naţională. De ce să nu se poată din Liga 2? El era pe listă când s-a accidentat. Luna trecută, la convocare era pe listă. Era o soluţie, că tot discuta cu cei din staff-ul echipei naţionale. Doar că e în perioada de recuperare, sper ca într-o săptămână, două să poată juca. Sută la sută era la echipa naţională, dacă era apt fizic”, a spus Daniel Stanciu, în emisiunea Fotbal Look.

Pentru partida cu Islanda, Mirel Rădoi are doar trei fundaşi centrali: Andrei Burcă, Dragoş Grigore şi Alin Toşca, după ce Vlad Chiricheş şi Ionuţ Nedelcearu au devenit indposnibili. 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fotomodel la Stuttgart. Pictorial inedit in camera de hotel. Pentru cine a pozat...