Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! Newcastle vrea să-l aducă pe Mourinho de la AS Roma. Toate detaliile

Ce surpriză! Newcastle vrea să-l aducă pe Mourinho de la AS Roma. Toate detaliile

Premier League

Comentarii

Newcastle United s-a transformat rapid în epicentrul tuturor privirilor iubitorilor de fotbal.

Gruparea din Premier League ar urma să-l înlocuiască pe Steve Bruce de la conducerea tehnică a echipei, dar caută un înlocuitor de top pentru tehnicianul englez.

S-a vehiculat în ultima vreme numele lui Antonio Conte, antrenor liber de contract, dar momentan, italianul nu a primit o ofertă oficială din partea englezilor.

Newcastle vrea un antrenor care să ajute clubul să facă un salt de calitate la nivel fotbalistic, dar şi care să aibă puterea de a convinge jucători cu nume să joace în tricoul ”Coţofenelor”.

Astfel, ar fi apărut recent pe listă numele lui Jose Mourinho, un nume pe placul oficialilor clubului englez.

Actualmente antrenor la AS Roma, Mourinho este implicat într-un proiect în care crede, după cum a confirmat-o chiar el pentru presa italiană. Un detaliu care contează puţin pentru noua conducere a lui Newcastle, care ştie că este capabilă să-i convingă financiar atât pe Mourinho, cât şi conducerea Romei, pentru a-l elibera pe tehnicianul portughez din stagiunea viitoare.

Portughezula  comentat acest subiect şi a mărturisit că este 100% implicat în proiectul de la Roma: ”"Legat de Newcastle, nu am nimic de zis. Absolut nimic de declarat. Singurul lucru pe care pot să-l spun este că, pentru mulţi, mulţi ani, am lucrat cu unul dintre cele mai importante personaje din istoria lui Newcastle, Sir Bobby Robson. Sunt foarte fericit să fiu aici, sunt 100% concentrat pe proiectul Romei, pe proiectul Friedkin" a mărturisit Mourinho. 

Afla mai multe despre: newcastlejose mourinho 

viewscnt
Articole similare