Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! Rangers îl vinde în Premier League. Un antrenor uriaş îl transferă în iarnă: ”A insistat pentru el”

Ce surpriză! Rangers îl vinde în Premier League. Un antrenor uriaş îl transferă în iarnă: ”A insistat pentru el”

Fotbal

Comentarii

Presa internaţională anunţă că tânărul Nathan Patterson este la un pas de un transfer în Premier League.

”Rafa Benitez insistă pentru transferul lui Nathan Patterson” anunţă scoţienii, în timp ce site-ul todofichajes confirmă discuţiile dintre Rangers şi Everton pentru transferul talentatului fotbalist al scoţienilor.

Nathan Patterson (19 ani) este crescut la Rangers şi a debutat deja în naţionala mare a ţării sale. Îi este foarte greu să se impună ca titular în formaţia pregătită de Steven Gerrard, pentru că rivalul său în flancul drept este James Tavernier, căpitanul lui Rangers.

Nathan Kenneth Patterson este fost internaţional de tineret U19 şi U21 al Scoţiei şi a bifat 18 meciuri la prima echipă a lui Rangers, marcând de două ori. În actuala stagiune, Patterson a bifat două meciuri, fără să marcheze.

Campion al Scoţiei cu Rangers în stagiunea trecută,  Nathan Patterson este considerat unul dintre cele mai bune produse ale scoţienilor. Todofichajes care citează presa din Anglia, anunţă că jucătorul scoţian este o prioritate pentru Everton în următoarea perioadă de transferuri din iarnă. De serviciile sale s-ar fi arătat interesată şi rivala locală a lui Everton, FC Liverpool. Potrivit sursei citate, Rangers şi Everton negociază deja transferul lui Nathan Patterson în Premier League.

Afla mai multe despre: nathan pattersonrangerseverton 

viewscnt
Articole similare