Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! Transfer low-cost pregătit de FC Barcelona. E dorit de Napoli şi Lyon, dar catalanii au prioritate

Ce surpriză! Transfer low-cost pregătit de FC Barcelona. E dorit de Napoli şi Lyon, dar catalanii au prioritate

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona poartă tratative pentru un transfer surpriză. Catalanii îl vor pe Jeremie Boga (23 de ani), fotbalistul italienilor de la Sassuolo şi se află deja în discuţii cu formaţia din "Cizmă" pentru o eventuală mutare a acestuia pe Camp Nou.

Cele două echipe au o relaţie bună din punct de vedere al afacerilor. Barcelona şi Sassuolo au un contract semnat acum doi ani care le permite catalanilor să aibă prioritate atunci când vor să transfere un fotbalist de la Sassuolo, iar italienilor să aibă prioritate atunci când vor să cumpere de la clubul de pe Camp Nou. În acest context, Sport scrie că Barcelona îl vrea pe Jeremie Boga (23 de ani), atacantul lui Sassuolo.

Conform sursei citate, în birourile de pe Camp Nou se analizează posibilitatea de a-l transfera pe Jeremie Boga, un fotbalist care a impresionat în acest sezon la Sassuolo prin golurile spectaculoase pe care le-a marcat. Sassuolo l-a cumpărat pe Boga de la Chelsea pentru 3,5 milioane de euro, iar acesta a devenit unul dintre cei mai interesanţi fotbalişti din Serie A.

În cazul în care Barcelona nu va reuşi să-şi atingă ţintele grele pe care le are pe piaţa transferurilor, Jeremie Boga poate ajunge la Barcelona. Surse din clubul catalan au declarat pentru Sport că nimic nu e bătut în cuie, ci doar se studiază posibilitatea de a face transferul lui Jeremie Boga.



De asemenea, presa din Italia scrie că şi Napoli l-ar vrea pe Jeremie Boga, pentru care ar fi gata să ofere 20 de milioane de euro. În plus, Boga ar fi dorit şi în Franţa, de Lille şi Olympique Lyon.

Jeremie Boga, cotat la 20 de milioane de euro conform transfermarkt.com, a marcat de opt ori şi a livrat patru pase de gol în 25 de meciuri jucate în acest sezon la Sassuolo.

Afla mai multe despre: barcelonajeremie sassuolotransfer 

viewscnt
Articole similare