Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! Transferul lui Antoine Griezmann la FC Barcelona ar putea fi blocat: ”Atletico Madrid a făcut plângere”

Ce surpriză! Transferul lui Antoine Griezmann la FC Barcelona ar putea fi blocat: ”Atletico Madrid a făcut plângere”

Campionate

Comentarii

Preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal (La Liga), Javier Tebas, a anunţat că transferul lui Antoine Griezmann, de la Atletico Madrid la Barcelona, ar putea fi blocat.

Oficialii madrileni se plâng de faptul că Barcelona a anunţat înţelegerea cu jucătorul francez înainte de micşorarea clauzei de transfer, de la 200 la 120 milioane de euro, intrată în vigoare de la 1 iulie. În consecinţă, dacă este adevărat, înseamnă că Barcelona a tratat cu un jucător aflat sub contract, ceea ce nu este regulamentar, anunţă bbc.co.uk.

”Este posibil să se blocheze transferul jucătorului. La Liga va decide cursul acestui caz. Atletico Madrid a făcut o plângere şi au întrebat dacă trebuie să le mai dăm licenţa de joc celor de la Barcelona, în aceste condiţii. Este un proces care va fi pus în mişcare şi cei responsabili vor găsi soluţii pentru rezolvarea cazului”, a spus Javier Tebas pentru Onda Cero.

Antoine Griezmann a debutat pentru Barcelona, zilele trecute, într-o partidă amicală amicală câştigată împotriva celor de la Chelsea, scor 2-1, în turneul amical din Japonia.



Nu este prima dată când există tensiuni între cei doi coloşi ai Spaniei. În 2017, Atletico Madrid a raportat pe Barcelona la FIFA, pentru că ar fi încercat să ia legătura cu Griezmann, chiar dacă acesta se afla sub contract. Jucătorul a refuzat oferta Blaugrana în acea vară, dar Atletico s-a plâns că Barcelona a încercat iar să îl contacteze "pe sub mână" acuzându-i de lipsă de respect.

Afla mai multe despre: antoine griezmann 

viewscnt
Articole similare