Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! Un club din play-out îl vrea pe Torje: ”Am vorbit cu impresarul lui, vrea să-l aducă aici”

Ce surpriză! Un club din play-out îl vrea pe Torje: ”Am vorbit cu impresarul lui, vrea să-l aducă aici”

Superliga

Comentarii

Gabi Torje ar putea fi deturnat din drumul spre Dinamo. Radu Birlică, preşedintele lui ACS Poli Timişoara, susţine că vrea să-l aducă pe Bega. Impresarul lui Torje a declarat şi el că o astfel de variantă nu este exclusă.

Dinamoviştii stau cu sufletul la gură în această perioadă. Gabi Torje şi-a dat acordul să meargă la Dinamo, dar este dorit şi de alte echipe din Liga 1. Radu Birlică, preşedintele lui ACS Poli Timişoara, susţine că a discutat deja cu Cristea Opria - impresarul lui Torje - şi acesta i-a mărturisit că va încerca să-l convingă să meargă pe Bega.

”Mi-l doresc pe Torje la Timişoara. Nu este nicio glumă. Este timişorean, reprezintă acest oraş şi chiar discutăm posibilitatea de a veni la noi. Este un jucător excepţional. Ar fi o lovitură de imagine pentru noi, nu doar că am câştiga un fotbalist fantastic. Şi agentul său vrea să-l aducă tot aici. Am vorbit aici cu impresarul său două ore. I-am propus asta şi domnul Opria a fost de acord să vină la Timişoara. Vom vedea zilele viitoare”, a zis Radu Birlică pentru gsp.ro.

Torje a negociat în ultimele zile cu Alanyaspor, însă nu s-a ajuns la un numitor comun. Mijlocaşul de 28 de ani aparţine de Terek, club care vrea să-l împrumute până în vară.

Afla mai multe despre: dinamoacs poli timisoaragabi torjeliga 1 

viewscnt
Articole similare