Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! Un jucător din fotbalul românesc va fi coleg cu Aubameyang la echipa naţională

Ce surpriză! Un jucător din fotbalul românesc va fi coleg cu Aubameyang la echipa naţionalăgalerie foto

Liga 2

Comentarii

Gaetan Michel Missi Mezu, un atacant de 21 de ani care este sub contract cu Dunărea Călăraşi, a fost convocat la naţionala Gabonului. Aici va fi coleg cu starul lui Arsenal, Pierre Aubameyang.

Surpriză pentrun jucător din Liga a 2-a a României. Missi Mezu, un atacant de 21 de ani care joacă la Dunărea Călăraşi, a primit telegramă de convocare la naţionala Gabonului, anunţă afcdunareacalarasi.ro. Jose Antonio Camacho, selecţionerul naţionalei Gabonului, vrea să-l testeze la Cupa Regelui Thailandei, unde mai participă ţara gazdă, Slovacia şi Emiratele Arabe Unite.

Competiţia se va desfăşura în perioada 22-25 martie şi tot pentru acest eveniment au fost convocate şi vedetele Pierre Aubameyang (Arsenal Lobdra), Mario Lemina (Southampton), Lloyd Palun (Cercle Bruges) şi Didier Ibrahim N’Dong (Watford).

Missi Mezu joacă la Dunărea Călăraşi de la începutul sezonului şi a reuşit 4 goluri în 16 apariţii. De-a lungul carierei a mai jucat pentru SC Balma, Valenciennes B şi Paris FC (toate din Franţa).

Afla mai multe despre: gaetan michel missi mezugabonaubameyang 

viewscnt
Articole similare