Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce ţeapă şi-a luat Becali! Doi jucători pe care i-a dat afară de la FCSB au avut răzbunarea perfectă: ”Totul s-a rupt atunci”

Ce ţeapă şi-a luat Becali! Doi jucători pe care i-a dat afară de la FCSB au avut răzbunarea perfectă: ”Totul s-a rupt atunci”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vândut fotbalişti pe zeci de milioane de euro, dar s-a şi înşelat în privinţa multor jucători de la FCSB. Pe unii i-a supraevaluat şi a pierdut investiţia, în timp ce pe alţii s-a grăbit să-i dea afară. La final, unii dintre ei au reuşit să se răzbune atunci când patronului din Pipera îi mergea cel mai bine.

Stelian Stancu şi Vali Bădoi au plecat de la FCSB după ce Becali n-a mai fost mulţumit de serviciile celor doi jucători de bandă dreaptă. Ambii au mers la Poli Timişoara şi au reuşit să-l facă pe Becali să regrete că i-a dat afară.

Am avut o relaţie bună, până la un moment dat. A avut o declaraţie, eram la Timişoara, şi plecasem de la ei eu cu Valentin Bădoi şi urma să jucăm cu ei în Ghencea. Ei luptau pentru titlu, noi eram tot acolo sus, şi spune: <<A, păi ce, vin ăia pe care i-am refuzat eu să ne bată?>>. Bădoi a dat gol, eu am dat pasă de gol. V-am spus eu, ce semeni, aia culegi”, a spus Stelian Stancu, pentru ProSport.

Stelian Stancu a evoluat la FCSB în sezonul 2006-2007 şi a prins doar 17 partide în tricoul roş-albaştrilor. Fotbalistul a marcat un singur gol.

Afla mai multe despre: stelian stancubadoigigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare