Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce trădare! Chelsea i-a găsit înlocuitor lui Courtois în curtea unei rivale

Ce trădare! Chelsea i-a găsit înlocuitor lui Courtois în curtea unei rivale
Comentarii

Cu Thibault Courtois aproape de un transfer la Real Madrid, noua echipă a lui Maurizio Sarri caută soluţii pentru a aduce un portar titular. Chelsea s-a gândit pentru început la Donnarumma şi a sondat apoi posibilitatea revenirii lui Petr Cech, dar se pare că opţiunea cea mai potrivită în opinia noului antrenor şi a oficialilor clubului londonez ar fi una din curtea unei echipe rivale.

Aproximativ 10 milioane de euro ar urma să plătească Chelsea pentru înlocuitorul lui Courtois. Un preţ foarte bun, pentru un portar foarte experimentat. Cu toate că fanii londonezilor nu vor fi probabil prea încântaţi de noua ţintă a lui Abramovich.

Chelsea şi-ar fi oprit căutările conform presei britanice la Joe Hart (31 de ani), fostul portar al naţionalei Angliei, care aparţine de Manchester City şi care în sezonul trecut a fost împrumutat la West Ham United.

Maurizio Sarri vede cu ochi buni această mutare pentru că ar aduce un portar experimentat, pentru un preţ excelent. Hart a jucat 23 de meciuri sezonul trecut pentru West Ham United, dar a încasat 42 de goluri.

  • 10 sezoane are Joe Hart la Manchester City

  • 75 de selecţii adună portarul în naţionala Angliei

  • 10 milioane de euro este cota sa de piaţă conform Transfermarkt

Afla mai multe despre: joe hartchelseatransferuri 

viewscnt
Articole similare