Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce transfer a ratat Barcelona! Catalanii au încercat să detoneze o "bombă" pe piaţa transferurilor şi să "fure" un titular de la PSG

Ce transfer a ratat Barcelona! Catalanii au încercat să detoneze o "bombă" pe piaţa transferurilor şi să "fure" un titular de la PSG

FC Barcelona

Comentarii

În decembrie 2019, Barcelona a încercat să-l transfere pe fundaşul brazilian Marquinhos (25 de ani) de la PSG înainte ca acesta să-şi pună semnătura pe un nou contract cu formaţia de pe Parc des Princes. Catalanii îl vor de mult timp pe fotbalistul ajuns la Paris în 2013, de la AS Roma.

Barcelona a încercat să dea o lovitură celor de la PSG pe final de 2019. În decembrie, scrie Le10Sport, catalanii au încercat să-l transfere pe Marquinhos, fundaşul central brazilian şi unul dintre căpitanii de la PSG. Doar că mutarea n-a reuşit. Sursa citată scrie că şefii catalani au încercat să profite de faptul că negocierile dintre Marquinhos şi PSG au fost tensionate şi l-au contactat, în iarnă, pe brazilian.

În cele din urmă, Marquinhos şi-a reînnoit contractul cu PSG, până în 2024, şi a declinat oferta Barcelonei. Povestea dintre ofertele Barcei şi Marquinhos datează încă din 2013, când catalanii au încercat să-l transfere pe fundaşul central care juca la AS Roma pe atunci, dar n-au reuşit.

De la PSG, Barcelona îl vrea cu ardoare pe Neymar (28 de ani), fotbalistul care a plecat de pe Camp Nou la PSG în vara lui 2017.



Barcelona este şi acum în căutarea unui fundaş central, pentru că doreşte să scape de campionul mondial Samuel Umtiti (26 de ani), intrat în dizgraţiile conducerii. Diego Carlos sau Dayot Upamecano sunt variantele pe care Barcelona le are în acest moment pentru transferul unui fundaş central.

Afla mai multe despre: barcelonapsgmarquinhos 

viewscnt
Articole similare