Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce transfer a ratat Dinamo! Fotbalistul consacrat în Bundesliga a fost propus în Ştefan cel Mare, dar a semnat cu altă echipă

Ce transfer a ratat Dinamo! Fotbalistul consacrat în Bundesliga a fost propus în Ştefan cel Mare, dar a semnat cu altă echipă
Comentarii

Dinamo l-a ratat pe Kyriakos Papadopoulos (28 de ani). Fostul fundaş de la Bayer Leverkusen, Hamburg sau RB Leipzig a semnat cu altă echipă, deşi a fost propus în Ştefan cel Mare.

Kyriakos Papadopoulos a fost unul dintre jucătorii propuşi pentru a fi aduşi la Dinamo în afara perioadei de transferuri, fiind liber de contract. La începutul lunii octombrie, gsp.ro a scris despre posibilitatea ca fundaşul grec să se alăture proiectului spaniolilor în Ştefan cel Mare, dar mutarea nu s-a mai realizat.

Între timp, Dinamo l-a pierdut pe apărătorul cu meciuri şi trofee câştigate în Bundesliga. Cotat în prezent la 600.000 de euro de transfermarkt.com, Kyriakos Papadopoulos a semnat cu Lokomotiva Zagreb, din Croaţia.

Kyriakos Papadopoulos a jucat în mare parte a carierei în Germania, după două experienţe scurte în ţara natală, la GAS Svoronos şi Olympiakos. Schalke, Leverkusen, RB Leipzig şi Hamburg sunt echipele din Germania pe care şi le-a trecut fundaşul elen în CV. În vara lui 2020, Hamburg l-a lăsat liber de contract şi a semnat cu Lokomotiva Zagreb.

  • 2 - două trofee a câştigat Kyriakos Papadopoulos în fotbalul german, Cupa şi Supercupa Germaniei, cu Schalke, în 2011, respectiv 2012.

Afla mai multe despre: kyriakos papadopoulosdinamonk lokomotiva zagreb 

viewscnt
Articole similare