Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce transfer încearcă Jurgen Klopp! Piesa lipsă din puzzle-ul său perfect e în curtea rivalilor de la City. Germanul, 100 de milioane pentru transferul verii!

Ce transfer încearcă Jurgen Klopp! Piesa lipsă din puzzle-ul său perfect e în curtea rivalilor de la City. Germanul, 100 de milioane pentru transferul verii!

Liverpool

Comentarii

Presa din Anglia scrie că Liverpool vrea să-l transfere pe Bernardo Silva de la Manchester City.

100 de milioane de euro pune la bătaie FC Liverpool pentru transferul lui Bernardo Silva de la rivala Manchester City. Asta susţine presa din Anglia care notează că interesul "cormoranilor" pentru starul portughez este unul foarte mare, iar în spatele interesului se află dorinţa lui Jurgen Klopp de a crea un Liverpool PERFECT.

Momentan, echipa sa a suferit prima înfrângere din campionat, 0-3 pe terenul lui Watford. Liverpool trebuie să întoarcă în Champions League dubla cu Atletico Madrid, după ce a pierdut manşa tur, în direct la Telekom Sport, 0-1 contra echipei lui Simeone.

Chiar dacă pare o simplă speculaţie de presă, interesul lui Klopp pentru Bernardo Silva poate să fie real, ţinând cont de filosofia germanului şi de caracteristicile fotbalistului portughez.

Silva nu şi-a ascuns dorinţa de a încerca şi alte provocări, dar este puţin probabil ca el să schimbe totuşi echipa in Premier League. Bernardo Silva este şi unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Josep Guardiola. Totuşi, o eventuală plecare a managerului spaniol, forţată cumva de împrejurări, îl poate face şi pe portughez să caute o altă destinaţie. Englezii scriu că Liverpool vrea să plătească 100 de milioane de euro pentru el, ba chiar că gruparea de pe Anfield ar fi dispusă să mai adauge şi un jucător în tranzacţie.

Cotat la 100 de milioane de euro, mijlocaşul în vârstă de 25 de ani are 7 goluri şi 8 pase de gol în 37 de meciuri disputate în această stagiune.

Afla mai multe despre: jurgen kloppbernardo silva 

viewscnt
Articole similare