Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce transfer spectaculos încearcă Gigi Becali: ”Să vedem dacă face faţă la FCSB”. Ce jucător din Liga I vrea să transfere

Ce transfer spectaculos încearcă Gigi Becali: ”Să vedem dacă face faţă la FCSB”. Ce jucător din Liga I vrea să transfere

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a recunoscut planurile de transfer pe care le are în această iarnă la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a explicat că ţinta principală este un jucător de la Viitorul.

Nu-l poate lua pe Ianis Hagi, dar negociază cu Viitorul pentru ”al doilea cel mai bun jucător al echipei”.

Am vorbit cu Gică să iau un jucător de la Viitorul. Despre Vână este vorba. A zis el că nu o să mai dea jucători în Liga I, dar e doar supărat. O să-i treacă şi o să dea. Să vedem dacă ne înţelegem.

De la Mediaş s-ar putea să fie doi fotbalişti pe care îi luăm. Unul e Cristea, altul nu vi-l pot spune. Da, şi pe Andrei Ivan îl vreau, dar nu pot să vă spun mai mult pentru că imediat mă preia CNN-ul.

Vână, la Viitorul, este al doilea cel mai bun, după Ianis. Să vedem dacă va face faţă la Steaua. Pe Ianis e imposibil să-l iei. Mai pierde el mingea, dar o să regleze şi asta. Dar se vede că are calitate, însă e imposibil să-l iei de la Gică”, a spus Becali.

Afla mai multe despre: fcsbtransfervanaviitorul 

viewscnt
Articole similare