Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce transferuri a făcut FCSB. Atacantul care-i poate lua locul lui Octavian Popescu şi fotbalistul pe placul lui Gigi Becali: "Joacă pe trei poziţii"

Ce transferuri a făcut FCSB. Atacantul care-i poate lua locul lui Octavian Popescu şi fotbalistul pe placul lui Gigi Becali: "Joacă pe trei poziţii"

FCSB

Comentarii

Doi dintre fotbaliştii pe care-i transferă FCSB în această vară, Alexandru Creţu şi Andrei Cordea, au fost lăudaţi şi caracterizaţi ce oficialii cu care au lucrat.

Pe cine a transferat Gigi Becali la FCSB

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dat drumul transferurilor FCSB. Printre primii veniţi sunt Alexandru Creţu şi Andrei Cordea, care se vor lupta pentru un loc de titular. 

Florin Prunea, fostul oficial de la Poli Iaşi care a lucrat cu Alexandru Creţu la echipa din Moldova, a susţinut că FCSB a făcut o afacere bună, întrucât jucătorul poate evolua pe trei posturi: "Mă bucur pentru el, dacă a făcut pasul ăsta, nu o să îi fie uşor, dar aşa cum îl cunosc eu pe el nu este un jucător care să se îndoaie uşor. Are tupeu în sensul bun al cuvântului. E un jucător care joacă pe trei poziţii, joacă mijlocaş, joacă fundaş dreapta şi fundaş central. Eu cred că FCSB a făcut o afacere bună, a câştigat un jucător bun", a declarat fostul portar. 

Andrei Cordea, cel care face pasul de la Academica Clinceni la FCSB, i-ar putea face concurenţă lui Octavian Popescu, în partea stângă a atacului: "Va face faţă. Este un jucător ambiţios, un jucător tehnic, care a fost la echipele naţionale de juniori şi îl văd făcând faţă la FCSB. Are o forţă fizică peste nivelul ligii 1, făcând junioratul în Italia, ştiţi că italienii lucrează la partea fizică, s-a dezvotat foarte mult acolo în doi ani de zile. 

Eu îl văd mijlocaş stânga, pentru că împinge foarte mult. Are o forţă extraordinară în picioare, neavând o vietză foare mare, dar cu această forţă de pătrundere este foarte greu de prins, dacă îşi depăşeşte adversarul", a declarat oficialul Academicii Clinceni, Sorin Paraschiv. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalialexandru cretuandrei cordeatransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare