Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce transferuri pregăteşte CFR Cluj: ”Sunt jucători care ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivul”

Ce transferuri pregăteşte CFR Cluj: ”Sunt jucători care ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivul”

CFR Cluj

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Marius Bilaşco, Şeful Departamentului de Scouting de la CFR Cluj a vorbit despre viitoarele achiziţii ale campioanei României.

Bilaşco a confirmat la Telekom Sport discuţiile purtate de CFR Cluj pentru transferurile unor jucători ”care vor ajuta clubul să îşi îndeplinească obiectivele: ”Vor veni în perioada următoare jucători care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Un prim obiectiv, acela de a intra într-o grupă europeană. Există foarte mulţi agenţi care propun jucători” a confirmat Marius Bilaşco.

Şeful Departamentului de Scouting de la CFR Cluj a mai adăugat: ”Adunăm informaţii despre foarte mulţi jucători, toate puse pe hârtie şi la un momentdat în faţa lui Dan ajung jucătorii care sunt interesanţi pentru el. Şi au anumite condiţii pe care el le cere legat de fiecare. Există discuţii, ne pregătim pentru acest lucru, e clar că timpul este relativ scurt şi e nevoie să ajungă la echipă cât mai repede” a mai spus fostul jucător al formaţiilor Energie Cottbus, Rapid Bucureşti, Steaua Bucureşti sau Unirea Urziceni.

Până la noile transferuri, CFR a dat deja o mare lovitură. Unul dintre cei mai importanţi jucători din actualul lot, croatul Damjan Djoković, a fost convins să semneze prelungirea înţelegerii, iar mijlocaşul a confirmat pentru Telekom Sport că a semnat cu CFR Cluj până în 2022: "Am prelungit încă 3 ani! Mă simt bine, mă simt acasă şi ultimii doi ani au fost foarte buni. Cred că e un proiect în care încercăm ceva şi în Europa şi mă bucur că fac parte din proiectul ăsta", a spus Djokovic pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius bilaşcocfr cluj 

viewscnt
Articole similare