Experiențe împreună.
You are here:

Ce transformare spectaculoasă! A slăbit 54 de kilograme, cu 6 antrenamente pe săptămână

Ce transformare spectaculoasă! A slăbit 54 de kilograme, cu 6 antrenamente pe săptămânăgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Bonnie Staimer era un DJ apreciat în Marea Britanie, însă kilogramele în plus au făcut-o să-şi piardă încrederea de sine. După ce a născut cea de-a doua fată, Bonnie a decis că trebuie să facă o schimbare majoră. Rezultatele au fost incredibile.

Bonnie (35 de ani) a îngurgitat ani de zile tot ce a vrut fără să ţină cont de greutate, mai ales după ce a născut cele două fete, de patru şi cinci ani. Când s-a trezit la realitate, Bonnie a decis că trebuie să facă o schimbare. Aşa că şi-a schimbat radical dieta şi a început să facă mişcare de şase ori pe săptămână.

De atunci, a slăbit aproximativ 54 de kilograme (de la 104 kg, la 50 kg) şi a pierdut în talie 76 de centimentri, de la 142 la 66 de centimentri. Odată cu schimbare spectaculoasă, lui Bonnie i s-au deschis noi oportunităţi, mai ales în lumea modei şi a DJ-ilor.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

"Nu am fost supraponderală până nu am rămas însărcinată cu primul meu copil. Mâncam literalmente orice îmi pica în mână, ceea ce îmi plăcea la acea vreme, dar am plătit cu multe cu kilograme. Când m-am cântărit, aveam 104 kilograme. După ce am născut am încercat să slăbesc şi să mă simt ca înainte, dar în şase luni am rămas însărcinată din nou, cu cea de-a doua fiică şi s-a întâmplat din nou să mă îngraş", a spus Bonnie.

Transformarea sa incredibilă i-a oferit şi premiul de modelul anului, oferit de către UK Gramour Awards ceremony. Chiar şi aşa, Bonnie nu şi-a regăsit sufletul cu pereche, însă cu siguranţă nu duce lipsă de către admiratori. Bonnie va continua să se antreneze în continuare, încântată de uşile care i s-au deschid, din momentul în care s-a decis să facă această schimbare radicală.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare