Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce trebuie să facă Florin Tănase pentru a înceta disputa cu suporterii FCSB: "Sunteţi bulversaţi de preţioasele idei venite din lojă"

Ce trebuie să facă Florin Tănase pentru a înceta disputa cu suporterii FCSB: "Sunteţi bulversaţi de preţioasele idei venite din lojă"

FCSB

Comentarii

Căpitanul FCSB, Florin Tănase, trebuie să-şi ceară scuze anunţă Peluza Nord, care susţine echipa finanţată de Gigi Becali. Şi afaceristul a fost inclus în mesajul fanilor.

Peluza Nord, un nou mesaj pentru FCSB şi Florin Tănase

Fanii din Peluza Nord, extrem de tăcuţi pe durata partidei cu FC Voluntari, i-au luat în colimator pe Florin Tănase şi Răzvan Oaidă, cei doi jucători care au refuzat să salute galeria la finalul meciului cu FC Argeş. 

"Pentru a nu comenta la nervi am lasat sa treaca cateva zile inainte de a trage primele concluzii dupa un nou campionat semiratat. 

Vom incepe cu un apel catre jucatori, catre baietii pentru care suntem prezenti meci de meci, acasa, deplasare, restrictii, pandemie, etc.

- NU DEVENITI copia fidela a patronului! Protestul nostru de la ultimul meci a venit ca urmare a comportamentului vostru fata de noi, cei care va sustinem neconditionat!

- Intelegem cat de bulversati sunteti de pretioasele idei venite din loja, de umilirea cu schimbarile, criticile venite de la persoane nule in materie dar asta nu va impiedica sa va antrenati, sa jucati cu ambitie si mai ales, CEL MAI IMPORTANT, sa-i respectati pe cei care sunt alaturi de voi in fiecare moment!

- Ii solicitam ferm d-lui Tanase si jucatorilor care se simt cu musca pe caciula sa-si ceara scuze public fata de Peluza Nord si sa respecte suporterii care sunt alaturi de echipa, chiar daca apar si momente cand sunt taxati pentru nereusitele lor!

- despre marele investitor, patron, stapan - va urma...", a anunţat Peluza Nord. 

MM Stoica a dezvăluit situaţia apărută între anumiţi jucători ai echipei şi suporteri.  

"Reproşau că nu s-au dus să salute la Piteşti şi chiar nu am ştiut despre treaba asta. Din moment ce oamenii merg în ţară după tine, e logic să mergi şi chiar să accepţi şi critici dacă sunt într-un registru acceptabil. Ce s-a întâmplat la Dinamo nu poţi accepta. Explicau cei din Peluza Nord de ce nu au susţinut echipa, că tot meciul au tăcut”, a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro.  

Afla mai multe despre: florin tanasepeluza nord fcsbfcsb 

viewscnt
Articole similare