Experiențe împreună.
You are here:

Ce trebuie să facă Simona Halep pentru a câştiga şi alte turnee de Grand Slam. Sfaturile lui Ion Ţiriac

Ce trebuie să facă Simona Halep pentru a câştiga şi alte turnee de Grand Slam. Sfaturile lui Ion Ţiriac

Tenis

Simona Halep a cucerit, la Paris, primul său turneu de Mare Şlem, iar acum toate gândurile jucătoarei române se îndreptă spre un nou titlu important.

Prima şansă pentru Simona Halep de a-şi trece în cont următorul titlu important este Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, însă Simona nu se descurcă la fel de bine pe iarbă, aşa că fostul mare tenismen Ion Ţiriac i-a oferit câteva sfaturi.

"Trebuie să stea un metru mai aproape de linia de fund şi să lovească mingea. Are centrul de gravitaţie jos şi asta o va ajuta pe iarbă.

Nu este foarte înaltă şi nu are un serviciu foarte puternic, dar are toate celelalte calităţi. Poate fi cam emotivă, dar are o inimă mare, este o persoană foarte bună", a spus Ţiriac, pentru Tennis World USA.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta