Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce trebuie să facem în meciul cu Suedia? Contra are soluţia: "Să fim pregătiţi fizic ca să ne luptăm cu ei şi să încercăm să câştigăm duelurile"

Ce trebuie să facem în meciul cu Suedia? Contra are soluţia: "Să fim pregătiţi fizic ca să ne luptăm cu ei şi să încercăm să câştigăm duelurile"

Echipa națională

Comentarii

Contra se aşteaptă la un meci dificil cu Suedia, o echipă pe care o consideră superioară din punct de vedere fizic.

"Va fi un meci de luptă. Pentru că Suedia este construită în aşa fel încât din punct de vedere fizic să supună orice adversar la muncă şi la luptă. Iar din punctul ăsta de vedere exemplul trebuie să fie meciul de la Craiova (n.r. - amicalul România - Suedia, scor 1-0, din 27 martie 2018). Am văzut cum joacă echipa Suediei. Te pune la încercare 95 de minute, până fluieră arbitrul. 
 
Deci în primul rând trebuie să fim pregătiţi fizic ca să ne luptăm cu ei şi să încercăm să câştigăm duelurile. Nu va fi uşor pentru că nu suntem o echipă la fel de puternică precum Suedia. Dar avem alte atuuri prin care îi putem pune în dificultate. Dacă vom avea aceeaşi atitudine şi vom gândi pozitiv ca în trecut eu cred că avem o şansă mare să ne calificăm", a precizat selecţionerul.
 
Primele două partide ale tricolorilor în preliminarii sunt împotriva Suediei, în deplasare, pe 23 martie, ora 19:00, şi contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe 26 martie, ora 21:45.
 
 

Afla mai multe despre: contra 

viewscnt
Articole similare