Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmăreşti astăzi? Dăm o tură de Speed Show, ne relaxăm la tenis, apoi stăm cu sufletul la gură la meciurile din Champions League!

Ce urmăreşti astăzi? Dăm o tură de Speed Show, ne relaxăm la tenis, apoi stăm cu sufletul la gură la meciurile din Champions League!

Diverse

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive pe care le poţi vedea astăzi

1. Iubitorii sporturilor auto sunt răsfăţaţi la Telekom Sport, unde pot urmări şi cealaltă mare competiţie automobilistică a lumii, Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), întrecere aflată la al şaselea sezon consecutiv în exclusivitate printre programele televiziunii, dar şi alte competiţii din motorsport.Toate acestea sunt acoperite de o echipă de specialişti, care realizează şi emisiunea dedicată fenomenului auto, Speed Show. Nu o rata de la ora 16:00 pe Telekom Sport 1.
 
2. Surpriza primei manşe a turului doi preliminar al Champions League s-a produs la Vaşrovia, unde Legia a fost surclasată de Spartak Trnava, 2-0. Cu toate că porneau ca mari favoriţi în această confruntare, jucătorii Legiei au fost de nerecunsocut fiind depăşiţi de un adversar care în cele 90 de minute de joc şi-a dovedit superioritatea. În această seară, de la ora 21:30, polonezii speră la o calificare în turul 3 preliminar al UCL.
 
3. Marius Copil, locul 93 ATP, l-a învins, luni, cu scorul de 7-6 (9), 6-4, pe Mirza Basici din Bosnia-Herţegovina, locul 83 ATP, în turul I al turneului de 500 de puncte de la Washington, cu premii în valoare totală de 2,1 milioane de dolari. În faza următoare, el va evolua cu francezul Jeremy Chardy, locul 43 ATP. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 2, la o oră ce n-a fost încă anunţată de organizatori. Calificarea în turul al doiela este recompensată la Citi Open cu un premiu de 13.200 de dolari şi cu 20 de puncte ATP.

Afla mai multe despre: ce urmaresti astazitelekomsportmedia 

viewscnt
Articole similare