Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive pe care le poţi vedea astăzi

1. Astăzi de la 20:15, în direct la Telekom Sport 1, CFR Cluj va juca pe terenul lui Malmo, în manşa secundă din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.  Ardelenii l-au demis pe Edward Iordănescu şi l-au adus pe Antonio Conceicao, iar obiectivul este clar: calificarea în turul trei preliminar, iar, mai apoi, în grupele unei cupe europene! Partida începe de la 0-1, scor înregistrat în meciul de la Cluj. Malmo a anunţat pe contul oficial de Twitter al clubului că a vândut deja 14 mii de bilete pentru meciul cu CFR Cluj. Capacitatea stadionului din Suedia este de 26,500 de locuri.
 
2. FCSB se pregăteşte de manşa retur din turul 2 preliminar al Europa League cu slovenii de la Rudar Velenje. Meciul e programat mâine seară de la ora 21:30, dar până atunci avem o zi plină de evenimente. De la ora 11:30 - antrenament oficial FCSB - deschis presei 15 minute la Baza Sportiva FCSB, urmat la 12:30 de conferinţa de presă a lui Nicolae Dică. De la ora 19:30 e programată conferinţa celor de la Rudar Velenje la Arena Naţională, apoi de la ora 20:00, antrenamentul oficial al slovenilor.
 
3. Echipa românilor Claudiu Keşeru, Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore luptă pentru calificarea în turul 3 al Champions League. Meciul din Ungaria, cu Vidi, va începe de la ora 21:00. În tur, în Bulgaria, Ludogoreţ a remizat cu echipa ungară Vidi, scor 0-0, miercuri, pe teren propriu, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Atunci, Moţi a fost integralist, iar Keşeru a evoluat până în minutul 60, când a fost înlocuit cu Swierczok.  Dacă va reuşi să treacă de Vidi, Ludogoreţ Razgrad va juca în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor cu CFR Cluj, doar în cazul în care şi campioana României se va impune în dubla manşă cu Malmo.
 
4. Astăzi va debuta primul tur al fazei naţionale a Cupei României. În conformitate cu formatul aprobat în şedinţa Comitetului de Urgenţă din 17 iulie 2018, în această etapă au intrat în competiţie cele 42 de câştigătoare ale fazei judeţene şi 26 de echipe care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii 3, urmând a se disputa un total de 34 de meciuri, într-o singură manşă, eliminatorie. Rapid Bucureşti joacă acasă cu Viitorul Domneşti, FC U Craiova cu Internaţional Băleşti, iar Ceahlăul Piatra Neamţ întâlneşte Viitorul Curiţa.

Afla mai multe despre: ce urmaresti astazitelekomsportmedia 

viewscnt
Articole similare